Gaver og ting til julen

Vi har nogle gode idéer til dig


SILD a la Palægade
Restaurant Palægade i København har udgivet det, man selv kalder 'det ultimative værk om sild'. Bogen indeholder 100 af Restaurant Palægades bedste sildeopskrifter, samlet i en stor, smuk kogebog.
Udsolgt

Pipette
Pipetten her på 300 ml er et fint værktøj at have i køkkenet, f.eks. til at dryppe stegesky med, over anden i ovnen, eller opsuge og fjerne fedt med fra en sauce.
Køb her

Røremaskine
Røremaskinen fra Sage er ordentlig lavet, fungerer perfekt og så har den en række funktioner, som måske ikke er strengt nødvendige for at udføre opgaven, men virkelig letter arbejdet.
Køb her

Æbleskivepande
Klassisk pande i støbejern som giver syv æbleskiver pr. stegning. Passer bedst til el- og gasblus.
Køb her

Rullepølsepresse
Solid og enkel presse til hjemmelavet rullepølse. Nem at betjene. Fremstillet i solidt bøgetræ.
Udsolgt

Rullepølsegarn
Fødevaregodkendt bomuldsgarn, snoet af røde og hvide tråde, til indpakning af julegaver eller indsnøring af rullepølse. 450 meter.
Køb her

Stempelkande
Stempelkande fra canadiske ESPRO med patenterede dobbelte mikrofiltre, som giver en velsmagende kaffe eller te, helt uden grums.
Køb her

Japansk grill
Grillen fra japanske Konro er især god til yakitori (grillspyd). Den er produceret i det varmeisolerende materiale 'diatomit', hvorfor den brænder længere end traditionelle grill.
Køb her

Vaffeljern
Vaffeljernet fra Wilfa har koniske plader, der lader dejen fordele sig jævnt, og gennem spalter i låget lukkes overskydende damp ud, hvilket sikrer et sprødt stegeresultat.
Køb her

Bradepande 
En bradepande er et fantastisk allround redskab. Den kan bruges til at råstege grøntsager, stege gås eller and, at marinere laks eller bage en kage i. Fungerer også godt på et gaskomfur.
Køb her

Chokoladeform
Chokoladeform i hård plast til støbning af chokoladehalvkugler.
Køb her

Trøffeljern
Trøffeljernet kan indstilles, så det høvler trøflerne i helt tynde skiver. Udført i rustfrit stål.
Køb her

Japansk kokkekniv
Kokkekniv 'Super Gou' lavet af 161 lag stål, med skæfte af bomuldsfibre og harpiks.
Køb her

De kalder ham Sølvræven
Historien om Jens Peter Kolbecks karriere, med bl.a. topposter hos Paul Bocuse og i Kongehuset. Inklusive opskrifter på Sølvrævens kendte saucer, ikke at forglemme.
Køb her

Modernist Bread
Over 5 bind, med i alt 2.642 sider og mere end 1.200 opskrifter, gennemgås alle aspekter omkring brødbagning.
Køb her

Melkværn
Melkværnen 'Fidibus Classic' kan male mel af diverse kornsorter, og kan også anvendes til at male ris- og majsmel. Selve kværnen er lavet af keramik, og den maler i en kvalitet som store kværne.
Køb her

Rugbrødsform
Vores egen rugbrødsform er testvinder, og fås i to størrelser: En klassisk 3-liters form og en mindre på 1,8 liter.
Køb her

Perforerede tærteringe
Stort udvalg i tærteringe, som fås i komposit og rustfrit stål, og i runde, rektangulære, bådformede og firkantede. Se hele udvalget her.
Se udvalg

Hævekurve
Hævekurve bruges ved bagning, til efterhævning af dejen. De hjælper dit brød med at holde formen og giver det en smuk, rillet overflade. Vi fører hævekurve i mange størrelser og former: Runde, ovale, rektangulære og trekantede.
Se udvalg

Gavekort til Kunst og Køkkentøj
Gavekort til Kunst og Køkkentøj kan fås fra 100 kr. til 1.500 kr. De holder i 5 år og kan kun anvendes og indløses i vores butikker i København og Aarhus.
Køb gavekort