Handelsbetingelser og fortrydelsesformular

Udstikkere Hos Kunst Og Køkkentøj I Aarhus

Handelsbetingelser

Disse handelsbetingelser finder anvendelse ved køb af varer på kunstogkokkentoj.dk.

Når du køber varer på kunstogkokkentoj.dk, indgår du aftale med:

Kunst og Køkkentøj
Bernikow Gården
Østergade 26 D
1100 København K

CVR-nr.
44532298

Telefon
(+45) 33 13 29 28

E-mail
post@kunstogkokkentoj.dk

Priser
Alle priser på kunstogkokkentoj.dk er angivet i danske kroner og er alle inklusive moms. Priserne i webshoppen og i de fysiske butikker er identiske. Hvis en pris er åbenlyst forkert, og du rimeligvis burde havde opdaget dette, er vi ikke forpligtet til at levere det pågældende produkt til den forkerte pris. Vi forpligter os til, at priser matcher internt mellem vores webshop og de fysiske butikker, Kunst og Køkkentøj.

Fragt, forsendelse og moms udland, Grønland og Færøerne
Efter modtagelse af bestilling beregner vi prisen for forsendelsen svarende til vores omkostning for leveringsmetoden. Prisen for forsendelsen, som skal betales forud, oplyses normalt til kunden via en e-mail med betalingslink.

Ved levering til private i andre EU-lande skal der betales dansk moms. Virksomheder indenfor EU med CVR-nummer skal ikke betale dansk moms. Ved levering til ikke-EU-land betales ikke dansk moms og told. Når varen modtages, skal der normalt betales told og moms efter modtagerlandets regler.

Betaling
Ved modtagelsen af din bestilling reserverer vi beløbet for bestillingen på dit betalingskort.

Pengene reserveres på dit kort eller konto indtil:

  1. Vi trækker beløbet, når vi sender varen, eller
  2. pengene frigives ifølge aftale med din kortudsteder.

Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder.

Vi trækker først pengene på din konto, når den samlede bestilling er leveret fra vores lager. Betalingstransaktionen forestås af en PCI-godkendt betalingsformidlingsleverandør. Vi accepterer Dankort, MobilePay, VISA, Eurocard, Mastercard, Maestro, Diners Club og JCB. Vi tager ikke kortgebyrer.

Fragt
Hvis varen er på lager, kan levering normalt forventes inden for én til to hverdage efter bestillingen.

Fri fragt og fragtpriser
Når du handler for 500 kr. eller mere, leveres ordren gratis til en GLS PakkeShop efter dit valg, eller til en erhvervsadresse.

GLS PakkeShop, 49 kr.
Levering til GLS PakkeShop efter eget valg. Ved ordreafgivelse inden kl. 15 på hverdage, afsendes varerne førstkommende hverdag. Forsendelse til GLS PakkeShop er gratis, når ordren er på mere end 500 kr.

GLS Erhverv, 49 kr.
Levering til erhvervsadresse. Ved ordreafgivelse inden kl. 15 på hverdage, afsendes varerne førstkommende hverdag. Bemærk: Det skal være muligt for GLS at aflevere pakken til en person på firmaadressen. Forsendelse med GLS Erhverv er gratis, når ordren er på mere end 500 kr.

GLS Privat, 69 kr.
Levering til din hjemmeadresse. Ved ordreafgivelse inden kl. 15 på hverdage, afsendes varerne førstkommende hverdag. Hvis du ikke er hjemme når GLS ringer på, leveres din ordre i nærmeste GLS PakkeShop, hvor du skal afhente den. Forsendelse med GLS Erhverv er gratis, når ordren er på mere end 1.500 kr.

Afhent i vores butikker, 10 kr.
I stedet for at få din ordre sendt, kan du vælge at afhente den i Kunst og Køkkentøj i København eller Aarhus. Denne mulighed, som også kaldes 'click and collect', koster 10 kr. uanset ordrens størrelse. Din ordre pakkes og udleveres i en Kunst og Køkkentøj-taske.

GLS DepositService
Hvis du er usikker på om du er hjemme, når din pakke bliver leveret, kan du med en kort besked instruere GLS om, at de må stille din pakke et sted ved din ejendom. Denne service kaldes GLS DepositService, og den kan anvendes i forbindelse med GLS Privat og GLS Erhverv. Når du sætter et kryds ved GLS DepositService, overgår ansvaret for pakken til dig som kunde, når den er stillet ved ejendommen. Servicen fungerer ikke ved etageejendomme.

Gavekort
Gavekort kan benyttes i Kunst og Køkkentøj butikkerne i København, Aarhus og i webshoppen på kunstogkokkentoj.dk. Et Kunst og Køkkentøj gavekort er gyldigt i fem år fra den dato, det er udstedt. Datoen fremgår af gavekortet. Vores gavekort sendes som PDF-fil sammen med ordrebekræftelsen.

N2O-patroner
Det er ikke tilladt at købe N2O-patroner, hvis du er under 18 år.

Restordrer
Restordrer sendes når varen/varerne lagerføres igen. Vi betaler for fragt/porto til Danmark (eksklusiv Grønland og Færøerne). Såfremt varen ikke kan leveres inden fire uger efter bestillingen, kan ordren afbestilles, og eventuel betaling for de ikke-leverede varer vil blive returneret.

Ændring eller annullering af ordre
Ved ændring af køb efter ordreafgivelse kan du ændre ordren ved at kontakte os. Vi hjælper dig med at ændre ordren, men kun hvis varen/varerne ikke er afsendt. Er varerne allerede afsendt, har du 30 dages returret.

Skader og mangler
Så snart du modtager en forsendelse, anbefaler vi at du undersøger, om der er mangler og/eller skader på varen/varerne. Hvis der er mangler og/eller skader, bedes du af bevismæssige årsager kontakte os, jo før, desto bedre. Hvis en eller flere af de leverede varer er leveret forkert, betaler vi de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen/varerne til os.

Ansvar i B2B-handel
Vi påtager os ikke ansvaret for, at vores varer forårsager:

  • indirekte skade eller følgetab, driftstab, tab af arbejdsfortjeneste, løn, indtægter, opsparing;
  • avancetab eller andre indirekte tab;
  • skader på grund af force majeure.

Kunst og Køkkentøj påtager sig ikke ansvar for forsinkelser.

Fortrydelsesret
Som forbruger har du 365 dages fortrydelsesret, når du handler på vores webshop. Fortrydelsesfristen udløber 365 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 365 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.

Når du returnerer din pakke til os, beder vi dig vedlægge dit navn og ordrenummer. Du kan også udfylde standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne, men det er ikke en betingelse at du sender den med. Du behøver ikke give os besked først.

OBS: Efter 30 dage giver vi imidlertid ikke pengene retur, men bytter, såfremt vi fortsat har varen i sortiment, til en anden vare og/eller udsteder tilgodebevis. Hvis der byttes til tilgodebevis, bedes købskvittering fremvises. Samme regel gælder også i vores fysiske butikker.

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Undtaget fra fortrydelsesretten
Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen, kan ikke fortrydes.

Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Du kan evt. bruge GLS til forsendelsen, via denne service: https://send.gls.dk/.

Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:

Kunst og Køkkentøj
Bernikow Gården
Østergade 26 D
1100 København K

Eller:

Kunst og Køkkentøj
Åboulevarden 41
8000 Aarhus C

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Oplys venligst navn, og meget gerne ordrenummer og bankkontonummer ved returnering. Når vi har fået varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne, for at fortrydelsesretten kan udnyttes, vil vi overføre beløbet til dig. Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på en af ovenstående adresser.

Reklamation
Købelovens regler om mangler finder anvendelse i forbindelse med reklamationer, og der gives ifølge købeloven en reklamationsret i to år på alle varer. Som kunde kan man derfor, i op til 24 måneder efter modtagelsen, klage over fejl og mangler som er opstået ved et produkt. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen alt afhængigt af situationen. Det forudsættes, at disse mangler ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen.

Du skal reklamere inden for rimelig tid, efter manglen er konstateret, da reklamationsretten ellers frafalder. Inden for to måneder anses reklamationen altid for værende rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som f.eks. i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Ved reklamation skal varen sendes til:

Kunst og Køkkentøj
Bernikow Gården
Østergade 26 D
1100 København K

Eller:

Kunst og Køkkentøj
Åboulevarden 41
8000 Aarhus C

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til en af de ovenstående adresser.

Vi tager intet ansvar for returnerede varer, som går tabt undervejs. Det påhviler kunden at sørge for kvittering for forsendelsen, så et eventuelt tab kan dokumenteres over for transportselskabet.

Klageadgang
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte webshop@kunstogkokkentoj.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag – uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens klageportal her – http://ec.europa.eu/odr.

Persondatapolitik
Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig, til GLS, PostNord eller Freja Transport, afhængigt af den valgte forsendelsesmetode.

Personoplysningerne registreres hos firmaet Kunst og Køkkentøj/Per Kampmann og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på kunstogkokkentoj.dk er firmaet Kunst og Køkkentøj/Per Kampmann.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen.

Du kan skrive til os på:
post@kunstogkokkentoj.dk

Handelsbetingelserne er senest opdateret 2. april 2024.


Fortrydelsesformular

Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende.

Til:
Kunst og Køkkentøj / kunstogkokkentoj.dk
Østergade 26 D
1100 København K
post@kunstogkokkentoj.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:


Produkt/er:

 


Bestilt den:

 


Modtaget den:

 


Ordrenummer:

 


Forbrugerens navn:

 


Forbrugerens adresse:

 


Forbrugerens underskrift (kun nødvendig, hvis formularens indhold meddeles på papir):

 


Dato: