Guides til køkkengrej
Om gastronomisk værktøj og bageudstyr
I vores guides til køkkengrej går vi et spadestik dybere, og gør vores bedste for at forklare og belyse forskellene på udvalgte varer inden for vores sortiment af gastronomisk værktøj. Tanken er, at du her skal have samme service, som du får i vores butikker. Eller så tæt på samme service, som muligt.
Du kan bl.a. læse om gryder til induktion, se forskellen på bagesten og bagestål til brød og pizza, se hvor meget gryn, mel og sukker de mange størrelser af condibøtter indeholder og se gryder, pander og bageforme uden PFAS.
Guide: Gryder til induktion
Hvad skal du være opmærksom på, når du køber gryder til dit induktionskomfur? Se vores guide, hvor vi giver dig gode råd om kvalitet, materialer og andre tips.
Guide til gryder
Gryden er et grundlæggende køkkenredskab, og den bruges til en række forskellige madlavningsopgaver i køkkenet, uanset om det er i en restaurant eller hjemme i det private køkken...
PFAS: KOKs tanker og anbefalinger
Vi er ikke en miljøorganisation, men derfor kan man jo godt tænke sig om. Derfor har vi en målsætning om, at vi inden 2024 har udfaset alle varer, som vi ved indeholder PFAS...
Pander uden PFAS
Vi tilbyder pander, sauterpander, grillpander og bradepander af rustfrit stål, kobber og støbejern, som alle er helt fri for non-stick belægninger. Samt en helt ny serie, som er...
Guide: Temperering af chokolade
For at få det optimale ud af både chokolade og chokoladeform er det vigtigt, at du tempererer din chokolade korrekt. Temperering bevirker ikke alene, at chokoladen får en spejlblank overflade, men...
Guide: Fedtstoffers røgpunkt
Når man opvarmer fedtstoffer som olie, smør eller fedt, begynder de at ose med blålig røg ved forskellige temperaturer. Dette kaldes røgpunktet eller forbrændingspunktet.
Guide til Musso og Ninja ismaskiner
I vores guide til ismaskiner gennemgår vi to modeller: Den solide Musso Mini, som giver et professionelt is-resultat derhjemme, og Ninja Creami. Creami er egentlig ikke en ismaskine...
Guide til condibøtter
Condibøtter kan stables, giver overblik og findes i et væld af størrelser. Men hvilken condibøtte skal man vælge, og hvor meget kan den indeholde af mel, gryn, mandler og så videre?
Grundudstyr til brødbagning
Godt bageudstyr er ikke en garanti for sprød skorpe og luftig krumme, men det kan gøre oplevelsen en smule sjovere, mere behagelig og forhåbentlig i flere tilfælde bidrage til et lidt bedre brød...
Guide: Citruspressere
Grundlæggende kan man dele citruspressere op i manuelle og elektriske: De manuelle citruspressere er billigere og fylder ikke så meget i køkkenskabet. De er gode til små mængder...
Guide: Engelske mål i køkkenet
Der udgives utallige spændende koge- og bagebøger på engelske forlag, hvor de angivne mål jo som regel er skrevet med cups, ounces og måske pounds. Mange titler bliver desværre aldrig oversat...