Køkkengrej uden PFAS

Her kan du skyde genvej til vores udvalg af PFAS-fri køkkengrej: Pander, gryder og bageforme, helt uden PFAS. Du kan også læse om, hvad vi i Kunst og Køkkentøj mener om PFAS-belægning.

Kundeservice Hos Kunst Og Køkkentøj

Vi udfaser PFAS

Vi har dagligt kunder som bekymrer sig om fluorstoffer, i øjeblikket specielt PFAS, og som efterspørger gryder og pander uden teflon og lignende. Den korte besked er, at PFAS sandsynligvis er noget skidt, som det gælder om, at vi holder op med at bruge. Ikke fordi man bliver syg af f.eks. at bruge en stegepande med PFAS i belægningen, men fordi PFAS ophobes i miljøet og kroppen, og på den lange bane kan give alvorlige sundhedsproblemer.

Derfor har vi i Kunst og Køkkentøj en målsætning om, at vi inden 2024 har udfaset alle varer, som vi ved indeholder PFAS. Til det formål har vi iværksat en proces, hvor vi langsomt, men sikkert, gennemgår de produkter vi mistænker kan indeholde PFAS og lignende flourstoffer. Her er i mellemtiden et lille udvalg af køkkentøj uden PFAS, og en tekst der fortæller, hvad vi hos KOK ved om emnet, og hvad vi vil anbefale.


Non-stick belægning uden PFAS