TESTPANEL

Test af gastronomisk værktøj

Vær med i Kunst og Køkkentøjs testpanel
Hjælp os med at blive klogere på køkkenudstyr, ved at deltage i vores testpanel. Deltagerne i testpanelet afprøver køkkengrej eller bageudstyr, og udkommer med deres uforbeholdne meninger i et spørgeskema. Ved hver runde trækker vi lod blandt alle medlemmer af testpanelet, for at finde deltagere til den aktuelle test. Ud over at man beholder den testede vare og får luft for sine meninger, så er man med til at højne kvalitetsniveauet af køkkengrej. Måske ikke noget som redder verden, men det gør den heller ikke til et dårligere sted at være.

Hvordan foregår det?
Ved hver test trækker vi lod blandt alle tilmeldte medlemmer af testpanelet. Hvis man udtrækkes, modtager man et produkt til test i sit eget køkken. Efter man har arbejdet med produktet i en måneds tid, tilsendes man et kort spørgeskema, som skal besvares online. Man kan efterfølgende beholde det testede køkkengrej. Besvarelser og bedømmelser kan blive offentliggjort på vores hjemmeside, med nævnelse af deltagerens fornavn. Man behøver kun tilmelde sig én gang. Når man er tilmeldt testpanelet, er man med i alle runder af tests.


Ny test: Dispenser til film

Wrapmaster Compact dispenser til husholdningsfilm og bagepapir

Ny test af dispenser til husholdningsfilm
Det er ofte de simple ting, som er svære at løse. I denne test drejer det sig om det meget enkle og virkeligt irriterende problem: At få et stykke husholdningsfilm af rullen i den størrelse man har brug for, uden at det krøller sammen. Vi har gennem et års tid forhandlet Wrapmaster, som løser dette problem… synes vi. Imidlertid er vi vant til at betjene alle slags redskaber (fagidioter), så det kan være svært for os at vurdere, hvor nem Wrapmaster i virkeligheden er at bruge. Det skal denne test gerne afsløre.

Vær med i testpanelet
Fredag 5. marts udtrækker vi 10 tilfældige deltagere i testpanelet, som derefter vil få tilsendt en Wrapmaster Compact med en rulle film og en rulle bagepapir. I midten af april tilsendes de 10 deltagere et spørgeskema, med spørgsmål såsom: “Kan man få et stykke film af uden at få et hysterisk anfald?” og “Dispenseren koster omkring 230 kr., er det en fair pris?”. Deltagerne får herved mulighed for, råt for usødet, at fortælle om deres oplevelser med filmdispenseren – som de selvfølgelig kan beholde. Testresultaterne offentliggøres i slutningen af april 2021.

Så meld dig ind i testpanelet – vi trækker lod blandt alle medlemmer fredag 5. marts 2021.

TILMELD DIG


Gennemførte tests

Tyndskræller
Se testen

Silikonepensel
Se testen

Tomatkniv
Se testen

Kasserolle
Se testen


Om testpanelet

Baggrund
Vores opgave her i verden er at formidle værktøj til at lave mad med, udvalgt efter den bedste funktion. Vi tester selv alle varer som bliver ført i vores butikker, men vi er jo fagidioter, så der kan være ting vi ser anderledes på, end det menneske som rent faktisk skal bruge varen, hvad enten vedkommende nu er begynder eller professionel.

Formål
Formålet med vores tests er at undersøge brugerens oplevelse af produktet, så vi kan forbedre vores sortiment og ikke mindst brugervejledning. Ultimativt drejer det sig om, at højne kvaliteten af værktøj til at lave mad med.

Metode
Varen der skal testes, sendes til deltagerne i testen. Deltagerne bliver bedt om at afprøve varen og efterfølgende udfylde et spørgeskema. Vi laver vores egen aldeles uvidenskabelige tolkning af resultaterne, som efterfølgende kommunikeres via vores hjemmeside og via vores kundebrev.

Vi udfører to slags test
Den brede test, hvor deltagerne er kunder, som selv har meldt sig til at teste. Det er typisk et relativt billigt produkt, som f.eks. en tyndskræller, tomatkniv eller lignende.

Den smalle test, hvor vi beder udvalgte kunder, f.eks. fagfolk, kokke og restauranter, om at teste en vare. Det vil typiske være nogle lidt dyrere ting, som f.eks. en maskine.

Det er gratis at være med i testpanelet, og man kan altid melde sig ud igen, enten ved at kontakte Kunst og Køkkentøj, eller via de mails vi sender til medlemmerne.

TILMELD DIG