KOKs testpanel

Test af gastronomisk værktøj


Meld din ind i Kunst og Køkkentøjs testpanel, og hjælp os med at blive klogere på gastronomisk værktøj. Deltagerne i testpanelet afprøver køkkengrej eller bageudstyr, og skal efter testen fortælle os deres uforbeholdne mening om produktet.

Ud over at du kan beholde den testede vare og få luft for din oplevelse, så er du med til at højne kvalitetsniveauet af køkkengrej. Måske ikke noget som redder verden, men det gør den heller ikke til et dårligere sted at være.

Ved hver test trækker vi lod blandt alle medlemmer af testpanelet, for at finde deltagere til den aktuelle test. Hvis du udtrækkes, modtager du et produkt til test i dit eget køkken. Efter du har arbejdet med produktet i en rum tid, sender vi et kort spørgeskema, som du bedes besvares online.

Når du er tilmeldt testpanelet, er du med i alle runder af tests. Og så er det naturligvis ganske gratis. Meld dig ind nederst på denne side.


Hjælp med udformningen af vores nye forklæde

Forklæde i læder

Nyt KOK forklæde på vej
Hos Kunst og Køkkentøj er vi i færd med at lave vores eget forklæde. Det gør vi sammen med Recraft CPH, som arbejder med overskudslæder fra dansk møbelproduktion.

Fordi produktionen er lille, lokal og entusiastisk har vi mulighed for at bestemme hvordan forklædet skal se ud, så vi sikrer at det ikke bare er lækkert, men også funktionelt i køkkenet.

Det meste har vi styr på, men vi i er tvivl om hvilket spænde vi skal vælge og om forklædet skal have en strop foran til et viskestykke eller ej. Da vi ikke ligefrem er en modevirksomhed, er vi også lidt usikre på, hvilken farve vi skal føre det i.

Hvad synes du?
Vi håber virkelig, at du vil hjælpe vores projekt på vej, ved at give din mening til kende. Se mere om forklædet og besvar et lille spørgeskema her:

Hjælp med udformningen af det nye KOK forklæde

Vi trækker lod om 1 stk. færdigt KOK forklæde blandt alle besvarelser, og kontakter vinderen direkte. Afstemningen lukker 22. august 2022.


Tidligere test

Jernpande Fra De Buyer Hos Kunst Og Køkkentøj

Jernpande, de Buyer
Se testen

Wrapmaster Filmdispenser Fra Kunst Og Køkkentøj

Filmdispenser, Wrapmaster
Se testen

Silikonepensel Fra Kunst Og Køkkentøj

Silikonepensel
Se testen

Tomatkniv Fra Kunst Og Køkkentøj

Tomatkniv
Se testen

Tyndskræller Fra Kunst Og Køkkentøj

Tyndskræller
Se testen

Kasserolle Fra Proff Line Hos Kunst Og Køkkentøj

Kasserolle, Proff-Line
Se testen


Om testpanelet

Baggrund
Vores opgave her i verden er at formidle værktøj til at lave mad med, udvalgt efter den bedste funktion. Vi tester selv alle varer som bliver ført i vores butikker, men vi er jo fagidioter, så der kan være ting vi ser anderledes på, end det menneske som rent faktisk skal bruge varen, hvad enten vedkommende nu er begynder eller professionel.

Formål
Formålet med vores tests er at undersøge brugerens oplevelse af produktet, så vi kan forbedre vores sortiment og ikke mindst brugervejledning. Ultimativt drejer det sig om, at højne kvaliteten af værktøj til at lave mad med.

Metode
Varen der skal testes, sendes til deltagerne i testen. Deltagerne bliver bedt om at afprøve varen og efterfølgende udfylde et spørgeskema. Vi laver vores egen aldeles uvidenskabelige tolkning af resultaterne, som efterfølgende kommunikeres via vores hjemmeside og via vores kundebrev.

Vi udfører to slags test
Den brede test, hvor deltagerne er kunder, som selv har meldt sig til at teste. Det er typisk et relativt billigt produkt, som f.eks. en tyndskræller, tomatkniv, pande eller lignende.

Den smalle test, hvor vi beder udvalgte kunder, f.eks. fagfolk, kokke og restauranter, om at teste en vare. Det vil typiske være nogle lidt dyrere ting, som f.eks. en maskine.

Bemærk
Besvarelser og bedømmelser kan blive offentliggjort på vores hjemmeside, med nævnelse af deltagerens fornavn. Man behøver kun tilmelde sig én gang. Det er gratis at være med i testpanelet, og man kan altid melde sig ud igen, enten ved at kontakte Kunst og Køkkentøj, eller via de mails vi sender til medlemmerne.

Tilmeld dig her >