KOKs testpanel

Test af gastronomisk værktøj


Meld din ind i Kunst og Køkkentøjs testpanel, og hjælp os med at blive klogere på gastronomisk værktøj. Deltagerne i testpanelet afprøver køkkengrej eller bageudstyr, og skal efter testen fortælle os deres uforbeholdne mening om produktet.

Ud over at du kan beholde den testede vare og få luft for din oplevelse, så er du med til at højne kvalitetsniveauet af køkkengrej. Måske ikke noget som redder verden, men det gør den heller ikke til et dårligere sted at være.

Ved hver test trækker vi lod blandt alle medlemmer af testpanelet, for at finde deltagere til den aktuelle test. Hvis du udtrækkes, modtager du et produkt til test i dit eget køkken. Efter du har arbejdet med produktet i en rum tid, sender vi et kort spørgeskema, som du bedes besvares online.

Når du er tilmeldt testpanelet, er du med i alle runder af tests. Og så er det naturligvis ganske gratis.


Seneste test

Test af Silikomart's chokoladeformet
40 chokoladeglade testpiloter har testet og bedømt de nye chokoladeforme fra Silikomart. Formene er lavet af solid Tritan-plast, som er klar, glat og uden BPA eller andre bisphenoler.

Se testens resultater her


Tidligere test


Om testpanelet

Baggrund
Vores opgave her i verden er at formidle værktøj til at lave mad med, udvalgt efter den bedste funktion. Vi tester selv alle varer som bliver ført i vores butikker, men vi er jo fagidioter, så der kan være ting vi ser anderledes på, end det menneske som rent faktisk skal bruge varen, hvad enten vedkommende nu er begynder eller professionel.

Formål
Formålet med vores tests er at undersøge brugerens oplevelse af produktet, så vi kan forbedre vores sortiment og ikke mindst brugervejledning. Ultimativt drejer det sig om, at højne kvaliteten af værktøj til at lave mad med.

Metode
Varen der skal testes, sendes til deltagerne i testen. Deltagerne bliver bedt om at afprøve varen og efterfølgende udfylde et spørgeskema. Vi laver vores egen aldeles uvidenskabelige tolkning af resultaterne, som efterfølgende kommunikeres via vores hjemmeside og via vores kundebrev.

Vi udfører to slags test
Den brede test, hvor deltagerne er kunder, som selv har meldt sig til at teste. Det er typisk et relativt billigt produkt, som f.eks. en tyndskræller, tomatkniv, pande eller lignende.

Den smalle test, hvor vi beder udvalgte kunder, f.eks. fagfolk, kokke og restauranter, om at teste en vare. Det vil typiske være nogle lidt dyrere ting, som f.eks. en maskine.

Bemærk
Besvarelser og bedømmelser kan blive offentliggjort på vores hjemmeside, med nævnelse af deltagerens fornavn. Man behøver kun tilmelde sig én gang. Det er gratis at være med i testpanelet, og man kan altid melde sig ud igen, enten ved at kontakte Kunst og Køkkentøj, eller via de mails vi sender til medlemmerne.