KLASSISK KOK

Udvalgt gastronomisk værktøj



Specialist i gastronomisk værktøj
Kunst og Køkkentøj blev etableret i 1988 som specialist i gastronomisk værktøj. Grundlægger Per Nikolaj Kampmann ønskede, at etablere et centrum for det bedste gastronomiske værktøj. Formålet var, at alle varer skulle vælges ud fra deres praktiske anvendelse og holdbarhed. Det har siden været butikkernes omdrejningspunkt og i tillæg hertil, at yde en personlig service og rådgivning af kunderne. Det var et ønske, at Kunst og Køkkentøj skulle være for alle, ikke kun Michelinkokke, men alle der har interesse for og glæder sig over, at arbejde i et køkken med ordentligt værktøj. Privat som professionel.

Udvalgt efter praktisk anvendelse og holdbarhed
Der bliver fremstillet ufatteligt meget køkkengrej, men ikke alt har en kvalitet og holdbarhed, så det kan bruges i et køkken, der stiller krav til værktøjet. Når vi tester en ny vare, så vurderer vi, om den kan leve op til kravene i det professionelle køkken, uanset om den skal anvendes af en hjemmekok eller en køkkenchef. Der kan jo være stor forskel på den ene og den anden kartoffelskræller, men det skal være den, der er mest praktisk og mest holdbar, der kommer igennem nåleøjet til Kunst og Køkkentøjs butikker og webshop.


Besøg også Kunst og Køkkentøj i København og Aarhus.