POPULÆRE VARER

Fra Kunst og Køkkentøj


Byt frem til 31. januar 2022
Varer købt fra 29. oktober til og med 30. december 2021 kan, mod forevisning af bon, returneres frem til 31. januar 2022.

Hævekurve Hos Kunst Og Køkkentøj I København

Specialist i gastronomisk værktøj
Kunst og Køkkentøj blev etableret i 1988 som specialist i gastronomisk værktøj. Grundlægger Per Nikolaj Kampmann ønskede, at etablere et centrum for det bedste gastronomiske værktøj. Formålet var, at alle varer skulle vælges ud fra deres praktiske anvendelse og holdbarhed. Det har siden været butikkernes omdrejningspunkt og i tillæg hertil, at yde en personlig service og rådgivning af kunderne. Det var et ønske, at Kunst og Køkkentøj skulle være for alle, ikke kun Michelinkokke, men alle der har interesse for og glæder sig over, at arbejde i et køkken med ordentligt værktøj. Privat som professionel.

Udvalgt efter praktisk anvendelse og holdbarhed
Der bliver fremstillet ufatteligt meget køkkengrej, men ikke alt har en kvalitet og holdbarhed, så det kan bruges i et køkken, der stiller krav til værktøjet. Når vi tester en ny vare, så vurderer vi, om den kan leve op til kravene i det professionelle køkken, uanset om den skal anvendes af en hjemmekok eller en køkkenchef. Der kan jo være stor forskel på den ene og den anden kartoffelskræller, men det skal være den, der er mest praktisk og mest holdbar, der kommer igennem nåleøjet til Kunst og Køkkentøjs butikker og webshop.


Alt gastronomisk værktøj vist på siden her kan også købes hos Kunst og Køkkentøj i København på Østergade 26 og i Aarhus på Åboulevarden 41.