Populært køkkengrej

Et udvalg af varer fra vores kategorier


Der bliver fremstillet ufatteligt meget køkkengrej, men ikke alt har en kvalitet og holdbarhed, så det kan bruges i et køkken, der stiller krav til værktøjet. Når vi tester en ny vare, så vurderer vi, om den lever op til kravene i et professionelt køkken, uanset om den skal bruges af en hjemmekok eller en køkkenchef.

Der kan jo være stor forskel på den ene og den anden kartoffelskræller, men det skal være den, der er mest praktisk og mest holdbar, der kommer igennem nåleøjet til Kunst og Køkkentøjs butikker og webshop. Her ser du vores mest populære varer, der alle er udvalgt efter praktisk anvendelse og holdbarhed.


Gryder og pander

Se alt


Knive og skærebrætter

Se alt →


Håndredskaber

Se alt →


Redskaber

Se alt →


Maskiner

Se alt →


Forme og bageudstyr

Se alt →


Andet køkkentøj

Se alt →


Bøger

Se alt →


Gavekort

Se alt →


Kunst og Køkkentøj blev etableret i 1988 som specialist i gastronomisk værktøj. Grundlægger Per Nikolaj Kampmann ønskede, at etablere et centrum for det bedste gastronomiske værktøj. Formålet var, at alle varer skulle vælges ud fra deres praktiske anvendelse og holdbarhed.

Det har siden været butikkernes omdrejningspunkt og i tillæg hertil, at yde en personlig service og rådgivning af kunderne. Det var et ønske, at Kunst og Køkkentøj skulle være for alle, ikke kun Michelinkokke, men alle der har interesse for og glæder sig over, at arbejde i et køkken med ordentligt værktøj. Private som professionelle.


Besøg også Kunst og Køkkentøj i København og Aarhus.