Udstyr til sommerens søde køkken

Se Kunst og Køkkentøjs udvalg af udstyr til sommerens kager, desserter og is. Tærteringe, isforme, bageforme, ismaskiner og meget mere til sommerens søde køkken. Oplev det hele i Kunst og Køkkentøj butikkerne, eller køb online med hurtig levering.

Udstyr Til Sommerens Søde Køkken Hos Kunst Og Køkkentøj (1)

Tærter og kager


Håndredskaber til frugt og bær


Lagkager


Is, gelato og sorbet


Marmelade, syltetøj og gelé


Pandekager, blinis og crêpes


Dessertbøger

Se alle dessertbøger


Sommerens dessertkøkken

Sommerens dessert- og bagekøkken må siges at være et sandt paradis for dem med en sød tand. Det er sæsonen, hvor solmodne frugter og saftige bær indtager scenen og forvandler sig til syrligt-søde desserter. Fra sprøde tærter fyldt med solbær og hindbær til luftige pandekager toppet med friskplukkede jordbær, så er der plads til alle i køkkenet – både nybegyndere, erfarne bageentusiaster og dem, der vil eksperimentere med smag og teksturer i kager og bagværk.

Det er ikke kun resultatet, der tæller, men også selve processen – duften af bagværk, der breder sig i køkkenet, den boblende lyd, når syltetøjet koges ind, og smagen af varme pandekager, der serveres med en generøs skefuld is. Og apropos is, så lav den gerne selv; helst i en ismaskine, hvor man kan eksperimentere med cremeis, gelato og sorbet – perfekt til de sommerdage, hvor temperaturen indbyder til indtagelse af kølige, søde desserter.


Forme og bageudstyr

Se alt i forme og bageudstyr

Bageforme

Bageforme

Anretter- og bageringe

Anretter- og bageringe

Tyller og sprøjteposer

Tyller og sprøjteposer

Udstyr til brød og pizza

Udstyr til brød og pizza