Nyhed
Vær med live, når Silikomart demonstrerer forme og teknikker
Live via Teams
Direkte fra Silikomarts mad- og innovationscenter Hangar 78 i Marcon, Italien, inviteres du til at deltage i en række online-demonstrationer henover 2025.
Hangar 78 er et samlingspunkt for konditorer, kokke og fagfolk, der ønsker at lære, udvikle og forfine teknikker inden for moderne bagning, dessert- og isfremstilling. Centret fungerer som et kombineret trænings- og udviklingslaboratorium for både professionelle og hjemmekokke, og uanset om du er erfaren fagperson eller passioneret amatør, giver de kommende online-demonstrationer dig indblik i de nyeste metoder, opskrifter og udstyr – alt sammen præsenteret af eksperter i Hangar 78's undervisningskøkkener.
Deltag live via Teams, få inspiration og opskrifter med hjem, og oplev, hvordan innovation og tradition mødes i den italienske dessertkunst. Sessionerne er tilgængelige på 3 sprog: Italiensk, fransk og engelsk.
Bemærk: Kunst og Køkkentøj har ikke ansvar for disse arrangementer, så vi kan desværre ikke svare på tekniske spørgsmål og lignende.
Du finder datoer og links længere nede på denne side.
Du skal tilmelde dig hver online-demo senest 2 uger før, ved at sende en kort besked med dit navn og din e-mail til Kunst og Køkkentøj på webshop@kunstogkokkentoj.dk.

Hjemmelavet is og isterninger, 9. maj
Silikomart skriver: "Vi glæder os til at invitere dig til vores kommende online-demonstration, særligt designet til dig, der elsker at have det sjovt med at lave lækre sager derhjemme. Lær, hvordan du laver perfekt hjemmelavet is og isterninger, og imponer familie og venner med dine kreationer!"
Hvornår: Fredag den 9. maj 2025, kl. 15.30-16.30
Titel: "Home made ice creams and ice cubes"
Fokus: Klassiske forme, 3D EasyChoc
Målgruppe: Amatør

Små kager til kaffebaren, 22. maj
Silikomart skriver: "Vi glæder os til at invitere dig til vores kommende online-demonstration, specielt designet til professionelle i branchen. Deltag og lær, hvordan du laver lækre små godbidder til kaffebaren — både bagte og frosne — perfekte til at servere som små godbidder til kunder på farten!"
Hvornår: Torsdag den 22. maj 2025, kl. 15.30-16.30
Titel: "Mignon from the coffee shop"
Fokus: Bagværk: Frossent, optøet, takeaway
Målgruppe: Professionel
Tid til små serveringer, 5. juni
Hvornår: Torsdag den 5. juni 2025, kl. 15.30-16.30
Titel: "Aperitivo time"
Fokus: Bread&Co, Snack'n'roll, AirPlus
Målgruppe: Amatør
Chokoladebutik i dit eget køkken, 25. september
Hvornår: Torsdag den 25. september 2025, kl. 15.30-16.30
Titel: "Chocolate shop in your house"
Fokus: Chocado, Easychoc, Dubai-chokolade
Målgruppe: Amatør
Gennemgang af bagværk, 11. september
Hvornår: Torsdag den 11. september 2025, kl. 15.30-16.30
Titel: "A review of baked products"
Fokus: Bagværk: Frossent, optøet, takeaway, silikone, Tplus
Målgruppe: Professionel
Julemiddag, 23. oktober
Hvornår: Torsdag den 23. oktober 2025, kl. 15.30-16.30
Titel: "Christmas dinner"
Fokus: Vintersæson
Målgruppe: Amatør
Bûche – fransk julekage, 21. november
Hvornår: Torsdag den 21. november 2025, kl. 15.30-16.30
Titel: "Christmas buche"
Fokus: Vintersæson, julekager
Målgruppe: Amatør