Slibning og genopretning af køkkenknive

Slibning Af Køkkenknive Hos Kunst Og Køkkentøj

Vi sliber for private og professionelle

Vi sliber alle slags knive uden bølgeskær, bestik, sakse og andre redskaber for både private køkkener og professionelle i restauranter, kantiner etc. Vi genopretter også skadede knive, der ofte kan blive som nye efter endt reparation. Vi arbejder med båndslibning og vådslibning på japanske slibesten. Vi er desuden specialister i slibning og genopretning af japanske knive, hvor vi samarbejder og vidensdeler med japansk-amerikanske Korin i New York.


Det er en tillidssag at få slebet knive

Slibning af knive er ikke svært i teorien, men det kræver omhyggelighed, tid og erfaring at gøre det ordentligt. Det er en tillidssag at få slebet sine knive hos andre, da man ikke kan se om kniven har været overophedet, så hærdningen af stålet er gået. Få slebet dine køkkenknive, kokkeknive, grøntknive, trancherknive, filetknive, lakseknive, jagtknive, sakse, kødhakkere eller dit bestik hos Kunst og Køkkentøj.


Priser og information

Priser
Almindelig slibning 75 kr.*
Vådstensslibning 200 kr.
Slibning af sakse 195 kr.**
Opretning/renovering 130-290 kr.***
Kødhakker, kniv + hulskive 140 kr.

Bemærk:

  • Vi sliber ikke knive med bølgeskær.
  • Sakse skal kunne skilles ad.
  • Prisen for opretning/renovering er afhængig af, hvor meget der skal slibes, og hvor hårdt stålet er. Vi estimerer dette sammen med dig, når du indleverer dine knive.

Ekspeditionstid
Du kan indlevere dine knive eller andet værktøj der skal slibes, i vores butikker eller sende din indlevering med posten.

Når du indleverer i København:
Vi er som regel to hverdage om at ekspedere vores slibninger. Hvis du f.eks. indleverer til slibning tidligt mandag, er din ordre klar onsdag. Vi adviserer pr. SMS, når dine knive kan afhentes.

Når du indleverer i Aarhus:
Vi sender knive etc. fra Aarhus til København to gange ugentligt: Indleverer du mandag inden kl. 12, er din ordre klar fredag over middag, og indleverer du onsdag inden kl. 12, er din ordre klar tirsdag over middag. Vi adviserer pr. SMS, når dine knive kan afhentes.

Hvis du sender med post
Husk venligst tydeligt afsendernavn og adresse. Vi sørger for, at dine knive etc. bliver slebet og sendt retur efter forudbetaling. Det koster knivslibning + pakkeporto + moms.

Når vi har modtaget dine knive, kontakter vi dig med et tilbud på slibningen.

Vær omhyggelig med at pakke din forsendelse godt ind, f.eks. ved at rulle knivene/værktøjet meget stramt ind i avispapir og derpå i en stiv papkasse.

Kontakt os endelig hvis du spørgsmål til en slibeopgave. Kom ind i vores butikker, eller ring til os.

Butikker og åbningstider


Knivslibning i New York

Henrik Fra Kunst Og Køkkentøj Og Vincent Fra Korin

I januar 2024 var vores knivsliber, Henrik, i New York for at blive efteruddannet i slibning af Vincent Lau, som er knivsliber hos vores partner Korin. Vincent, som er oplært gennem 10 år af Korins legendariske mester Chiharu Sugai, er ikke bare en (verdens?)mester i knivslibning, han er også en god læremester, som tog sig godt af vores udsendte. Knivslibning er i ordets egentlige forstand et håndværk, som det kræver erfaring og konstant træning at mestre. Henrik fik i hvert fald sin sag for under opholdet. Her er lidt fra hans dagbog.

Knivslibning i New York


Japanske Slibesten Hos Kunst Og Køkkentøj
Gamle F Dick Knive Slebet Hos Kunst Og Køkkentøj
Japansk Kniv Og Slibesten Hos Korin I New York