SILIKONEFORM

Om brug og vedligehold

Røde Silikoneforme Fra Kunst Og Køkkentøj

Om brug og vedligehold af silikoneforme fra Kunst og Køkkentøj

Anvendelse
Silikoneforme er velegnet til bagning og frysning af stort set alle typer af brød- og kagedeje, mousser, is og parfait. Silikoneforme kan bruges i fryser og ovn (undgå grillfunktion), da de kan tåle fra -60 °C til 230 °C.

Smøring?
Formens glatte overflade bevirker, at emnet som man bager eller fryser, slipper formen let. Derfor behøver du ikke at smøre formen inden brug. Til gengæld anbefaler vi dog alligevel at smøre formen, hvis du ønsker en sprød overflade på det emne, som du bager.

Bemærk!
Vær opmærksom på, at emnet skal have en fast konsistens, før det kan fjernes fra formen uden at gå i stykker. Da formen er blød, fraråder vi at støbe chokolade i den, da den størknede chokolade let kan knække. Det er i øvrigt heller ikke muligt at banke lufthuller ud af chokoladen. Brug hellere en rigtig chokoladeform i hård plast.

Se chokoladeforme i hård plast

Vedligehold
Silikoneformen skal vaskes i varmt vand eller i en opvaskemaskine UDEN opvaskemiddel. Dette skyldes, at sæbe udtørrer silikoneformen.

Følger du disse råd, vil du have glæde af din silikoneform de næste mange år.


Silikoneforme

Se alle