Kan jeg returnere en vare?

Ja, det kan du.


Røde Silikoneforme Fra Kunst Og Køkkentøj

Kan jeg returnere en vare?


Jul 2022
Varer købt fra 3. oktober til 30. december 2022 kan returneres frem til 31. januar 2023. Medbring venligst købskvittering. Vær opmærksom på, at betalingen for købet skal være foretaget kontant eller med betalingskort.


Returner i vores butikker:

Kunst og Køkkentøj
Østergade 26 D, Bernikow Gården
1100 København K

Kunst og Køkkentøj
Åboulevarden 41
8000 Aarhus C

Se åbningstider her

Returner til vores webshop
Som forbruger har du 15 dages fortrydelsesret, når du handler på vores webshop. Fortrydelsesfristen udløber 15 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 15 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del. Fristen indebærer, at du har 15 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til post@kunstogkokkentoj.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i vores handelsbetingelser. Ved fortrydelse af et køb kan du enten nægte at modtage varen eller overdrage varen til postvæsenet/fragtmand.

Efter 30 dage giver vi ikke pengene retur, men bytter, såfremt vi fortsat har varen i sortiment, til en anden vare og/eller udsteder tilgodebevis. Dette gælder også i vores fysiske butikker, hvor du har returret i 30 dage.

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Undtaget fra fortrydelsesretten
Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen, kan ikke fortrydes.

Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Du kan evt. bruge GLS til forsendelsen, via denne service: https://send.gls.dk/.

Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Hvis du returnerer varer til os, skal de sendes til Kunst og Køkkentøj i enten København eller Aarhus:

Kunst og Køkkentøj
Østergade 26 D
1100 København K

Kunst og Køkkentøj
Åboulevarden 41
8000 Aarhus C


Se også
Hvornår får jeg mine penge igen?


Spørgsmål?

Skriv venligst til post@kunstogkokkentoj.dk eller ring på tlf. (+45) 33 13 29 28, alle hverdage kl. 10-17.