Hvilke leveringsmetoder tilbyder I?

GLS og hent i butik.


Kaffeudstyr Hos Kunst Og Køkkentøj

Hvilke leveringsmetoder tilbyder I?

Når du bestiller i webshoppen, kan du få sendt din ordre med GLS eller afhente den i vores butikker i København og Aarhus.

GLS
GLS tilbyder levering til pakkeshops, som typisk er købmænd eller tankstationer, samt levering til din firmaadresse, arbejdsplads eller privatadresse. GLS leverer som regel den efterfølgende hverdag, og om lørdagen til de pakkeshops, der holder åbent i weekenden. Hvis du ikke er hjemme til at modtage pakken, vil GLS levere den til en pakkeshop i nærheden og give dig besked om dette.

GLS DepositService
Hvis du er usikker på om du er hjemme, når din pakke bliver leveret, kan du med en kort besked i vores webshop instruere GLS om, at de må stille din pakke et sted ved din ejendom. Denne service kaldes GLS DepositService, og den kan anvendes i forbindelse med GLS Privat og GLS Erhverv. Når du sætter et kryds ved GLS DepositService, overgår ansvaret for pakken til dig som kunde, når den er stillet ved ejendommen. Bemærk, at det ikke er muligt at benytte denne service, hvis du bor i lejlighed eller etageejendom.

Afhent i vores butikker
I stedet for at få din ordre sendt, kan du vælge at afhente den i Kunst og Køkkentøj i København eller Aarhus.


Priser

Fri fragt
Når du handler for 500 kr. eller mere, leveres ordren gratis til en GLS PakkeShop efter dit valg, eller til en erhvervsadresse.

GLS PakkeShop, 49 kr.
Levering til GLS PakkeShop efter eget valg. Ved ordreafgivelse inden kl. 15 på hverdage, afsendes varerne førstkommende hverdag. Forsendelse til GLS PakkeShop er gratis, når ordren er på mere end 500 kr.

GLS Erhverv, 49 kr.
Levering til erhvervsadresse. Ved ordreafgivelse inden kl. 15 på hverdage, afsendes varerne førstkommende hverdag. Bemærk: Det skal være muligt for GLS at aflevere pakken til en person på firmaadressen. Forsendelse med GLS Erhverv er gratis, når ordren er på mere end 500 kr.

GLS Privat, 69 kr.
Levering til din hjemmeadresse. Ved ordreafgivelse inden kl. 15 på hverdage, afsendes varerne førstkommende hverdag. Hvis du ikke er hjemme når GLS ringer på, leveres din ordre i nærmeste GLS PakkeShop, hvor du skal afhente den. Forsendelse med GLS Erhverv er gratis, når ordren er på mere end 1.500 kr.

Afhent i vores butikker, 10 kr.
I stedet for at få din ordre sendt, kan du vælge at afhente den i Kunst og Køkkentøj i København eller Aarhus. Denne mulighed, som også kaldes 'click and collect', koster 10 kr. uanset ordrens størrelse. Din ordre pakkes og udleveres i en Kunst og Køkkentøj-taske.


Se også
Hvor hurtigt leverer I?


Spørgsmål?

Skriv venligst til post@kunstogkokkentoj.dk eller ring på tlf. (+45) 33 13 29 28, alle hverdage kl. 10-17.