FAQ

Svar på ofte stillede spørgsmål

Pizzaspader Hos Kunst Og Køkkentøj I København

Kunst og Køkkentøjs webshop er e-mærket

E-mærket er et synligt bevis på en tryg handel
Som certificeret webshop er det juridiske grundlag i købsforløbet sikret, og samtidig betyder det, at vi har valgt at sikre dig. Ved at være e-mærket har vi nemlig sørget for, at du kan få hjælp fra e-mærkets jurister, hvis vi ikke selv kan løse en uenighed. Denne sagsbehandling er både hurtig (30 dage i snit), dækker uanset beløbets størrelse, og så er den gratis.

Se Kunst og Køkkentøjs e-mærke certifikat

Leveringstid

Hvor hurtigt leveres en bestilling?
Vi ekspederer som regel alle ordrer på 1-2 hverdage, enten med GLS eller PostNord. Ved bestilling inden kl. 15.00 på hverdage sendes pakker op til 20 kg med PostNord samme dag, eller med GLS senest den følgende hverdag. Pakker over 20 kg sendes med fragtmand den følgende hverdag.

Længere ekspeditionstid må forventes omkring jul, påske, andre helligdage eller ved særlige omstændigheder.

Leveringsmetoder

Vi sender med GLS og PostNord
Når du bestiller i webshoppen, kan du vælge mellem GLS og PostNord som leveringsmetode, eller afhente i vores butikker.

Om GLS
GLS tilbyder levering til pakkeshops, som typisk er købmænd eller tankstationer, samt levering til din firmaadresse, arbejdsplads eller privatadresse. GLS leverer som regel den efterfølgende hverdag, og om lørdagen til de pakkeshops, der holder åbent i weekenden. Hvis du ikke er hjemme til at modtage pakken, vil GLS levere den til en pakkeshop i nærheden og give dig besked om dette.

Om PostNord
PostNord tilbyder levering til din firmaadresse, arbejdsplads eller privatadresse, på alle hverdage.

Fri fragt

Fri fragt ved 500 kr. til pakkeshop eller erhverv
Når du handler for 500 kr. eller mere, leveres ordren gratis til en GLS pakkeshop efter dit valg, eller til en erhvervsadresse.

Fragtpriser

GLS pakkeshop, 45 kr.
Levering til GLS pakkeshop efter eget valg. Ved ordreafgivelse inden kl. 15 på hverdage, afsendes varerne førstkommende hverdag. Hvis den pakkeshop du har valgt er fyldt, vil din pakke blive leveret til en nærliggende pakkeshop. Denne leveringsform er gratis, når ordren er på mere end 500 kr.

GLS erhverv, 45 kr.
Levering til erhvervsadresse. Ved ordreafgivelse inden kl. 15 på hverdage, afsendes varerne førstkommende hverdag. Bemærk: Det skal være muligt for GLS at aflevere pakken til en person på firmaadressen. Denne leveringsform er gratis, når ordren er på mere end 500 kr.

GLS privat, 65 kr.
Levering til din hjemmeadresse. Ved ordreafgivelse inden kl. 15 på hverdage, afsendes varerne førstkommende hverdag. Hvis du ikke er hjemme når GLS ringer på, leveres din ordre i nærmeste GLS pakkeshop, hvor du skal afhente den. Denne leveringsform er gratis, når ordren er på mere end 1.500 kr.

PostNord, 90 kr.
Levering med PostNord (omdeling). Ved ordreafgivelse inden kl. 15 på hverdage, afsendes varerne samme dag. Denne leveringsform er gratis, når ordren er på mere end 1.500 kr.

Afhent i vores butikker, 7 kr.
I stedet for at få din ordre sendt, kan du vælge at afhente den i Kunst og Køkkentøj i København eller Aarhus. Denne mulighed, som også kaldes 'click and collect', koster 7 kr. uanset ordrens størrelse. Ordren pakkes og udleveres i en Kunst og Køkkentøj-taske.

Har du glemt at hente din pakke i pakkeshoppen?

Du har 10 dage til at hente din pakke
Samme dag som din pakke er leveres til pakkeshoppen, giver GLS dig besked om dette via e-mail eller SMS. Derefter har du 10 dage til at hente din pakke. Hvis du ikke har hentet din pakke i tide, returneres den til Kunst og Køkkentøj. Du faktureres i dette tilfælde for returforsendelse, som modregnes i vores tilbagebetaling til dig.

Bytte- og returpolitik

Ombytning i vores butikker
Vi bytter gerne! Så længe en vare føres i vores sortiment, kan den byttes til en anden vare eller et tilgodebevis. Også selvom det er flere måneder siden, at varen er købt. Og du behøver ikke fremvise en kvittering.

Returnering i vores butikker
Du kan få penge retur for en vare, senest 30 dage efter den er købt. Betalingen skal være foretaget kontant eller med betalingskort. Kvittering skal i dette tilfælde fremvises.

I vores webshop
Har du handlet online, gælder samme principper som ovenfor. Læs mere nedenfor, under 'Vil du fortryde et online-køb?'.

Vil du fortryde et online-køb?

Returret på online-køb
Du har fuld returret for varer købt på kunstogkokkentoj.dk inden for 30 dage efter modtagelsen. Dog skal du selv betale forsendelsesomkostningerne, hvis du returnerer dine varer. Visse varer er undtaget fra fortrydelsesretten. Det drejer sig normalt om fødevarer, som af sundheds- og hygiejnemæssige årsager er leveret forseglet, og hvor forseglingen eller emballagen er blevet brudt. Ved delvis returnering af en ordre, som er sendt fragtfrit, forbeholder vi os ret til at fakturere fragt for ordren, hvis værdien af de beholdte varer er under minimumsgrænsen for fri fragt på ordrens leveringsform.

Læs mere om din fortrydelsesret:
Se vores handelsbetingelser

Er din pakke gået i stykker under forsendelsen?

Er indholdet beskadiget eller ødelagt?
Hvis du kan se, at din levering fra os er gået i stykker under forsendelsen, så kan du nægte at modtage din pakke. Vi får derefter besked om dette, hvorefter vi kontakter dig med henblik på at sende dig den samme ordre igen. Hvis du allerede har modtaget din pakke, og der er en fejl eller skade på indholdet, så skal du kontakte GLS Kundekundeservice, som sammen med dig vil tage en beslutning om hvad der yderligere skal foretages, hvorefter Kunst og Køkkentøj får besked.

Kontakt GLS her:
https://gls-group.eu/DK/da/klager

Vil du klage over et produkt?

Kontakt os
Købelovens regler om mangler finder anvendelse i forbindelse med reklamationer, og der gives ifølge købeloven en reklamationsret i to år på alle varer. Som kunde kan man derfor, i op til 24 måneder efter købet, klage over fejl og mangler som er opstået ved et produkt. Det betyder, at du, efter Kunst og Køkkentøjs valg, enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen alt afhængigt af situationen.

Skriv til os på webshop@kunstogkokkentoj.dk og fortæl om din oplevelse eller klage, hvorefter vi kontakter dig. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf. (+45) 33 13 29 28, alle hverdag mellem kl. 10-17.

Læs mere om din reklamationsret:
Se vores handelsbetingelser

Gavekort

Gavekort til vores butikker
Kunst og Køkkentøj gavekort kan benyttes i Kunst og Køkkentøj-butikkerne i København og Aarhus. Læg venligst mærke til at vores gavekort ikke kan bruges i denne webshop, og ikke kan printes hjemme hos dig selv.

Gyldighed i fem år
Et gavekort til Kunst og Køkkentøj er gyldigt i fem år, fra den dato det er udstedt. Vores gavekort printes på papir, og sendes med fragtmand eller post – alternativt kan du også afhente dem i butikkerne.

Se vores gavekort her

Opret konto

Med en konto hos Kunst og Køkkentøj kan du:

  • Gemme dine favoritprodukter
  • Se ordrehistorik og kontoudtog
  • Eventuelt opnå rabat og kredit med fakturabetaling

Læs mere og opret konto her

 


International customer?

Shipping to the European Union
Shipping cost for EU countries appear during check out.

Shipping to the rest of the world
Shipping cost for the rest of the world will be added at a later stage. We will contact you regarding the shipping cost when your order is received. You can, naturally, in accordance with our sales and delivery terms, cancel the order subsequently.

Questions?
You are very welcome to contact us via e-mail post@kunstogkokkentoj.dk and telephone (+45) 33 13 29 28, weekdays from 10.00 to 17.00.