Kunst og Køkkentøjs testpanel

Vær med til at teste gastronomisk værktøj

Vær med i Kunst og Køkkentøjs testpanel
Du kan hjælpe ved at deltage i vores testpanel, hvor man afprøver varer og kommer med sin uforbeholdne mening i et spørgeskema.

Ved hver runde trækker vi lod blandt alle medlemmer af testpanelet, for at finde deltagere til den aktuelle test.

Ud over at man beholder den testede vare og får luft for sine meninger, så er man med til at højne kvalitetsniveauet af køkkengrej. Måske ikke noget som redder verden, men det gør den heller ikke til et dårligere sted at være.

Om metoden
Som deltager modtager man et produkt til test i sit eget køkken. Efter man har arbejdet en måneds tid med produktet, tilsendes man et link til et kort spørgeskema, som skal besvares. Man kan efterfølgende beholde det testede køkkengrej.

Besvarelser og bedømmelser kan blive offentliggjort på vores hjemmeside, med nævnelse af deltagerens fornavn.

Man behøver kun tilmelde sig én gang. Når man er tilmeldt testpanelet, er man med i alle runder af tests.


Ny test

Test til vinter 2020 offentliggøres medio november


Gennemførte tests

Kasserolle fra Proff-Line
Se testpanelets resultater


Kunst og Køkkentøj logo

Om Kunst og Køkkentøj testpanelet

Baggrund
Vores opgave her i verden er at formidle værktøj til at lave mad med, udvalgt efter den bedste funktion. Vi tester selv alle varer som bliver ført i vores butikker, men vi er jo fagidioter, så der kan være ting vi ser anderledes på, end det menneske som rent faktisk skal bruge varen, hvad enten vedkommende nu er begynder eller professionel.

Formål
Formålet med vores tests er at undersøge brugerens oplevelse af produktet, så vi kan forbedre vores sortiment og ikke mindst brugervejledning. Ultimativt drejer det sig om, at højne kvaliteten af værktøj til at lave mad med.

Vi udfører to slags test
Den brede test, hvor deltagerne er kunder, som selv har meldt sig til at teste. Det er typisk et relativt billigt produkt, som f.eks. en tyndskræller, tomatkniv eller lignende.

Den smalle test, hvor vi beder udvalgte kunder, f.eks. fagfolk, kokke og restauranter, om at teste en vare. Det vil typiske være nogle lidt dyrere ting, som f.eks. en maskine.

Metode
Varen der skal testes, sendes til deltagerne i testen. Deltagerne bliver bedt om at afprøve varen og efterfølgende udfylde et spørgeskema. Vi laver vores egen aldeles uvidenskabelige tolkning af resultaterne, som efterfølgende kommunikeres via vores hjemmeside og via vores kundebrev.


Tilmelding

Husk navn og adresse så vi kan sende dig varer til test,
ifald du ved lodtrækning udvælges til deltagelse i testpanelet.

Tilmeld dig her

Man behøver kun tilmelde sig Kunst og Køkkentøjs testpanel én gang.
Når man er tilmeldt, er man med i lodtrækningen til alle tests.