Kunst og Køkkentøjs testpanel

Vær med til at teste gastronomisk værktøj


Ny test

Ny test af kniv til tomater
Når vi fortæller om knive til køkkenet, så er emnet oftest de store og imponerende varianter; som japanske kokkeknive med flere lag hamret stål eller måske lakseknivene på 40 cm. Men i kommende næste test tager vi fat i en af de mere upåagtede knive – nemlig en lille tomatkniv.

Kunst og Køkkentøjs testpanel skal nemlig undersøge om, de synes, tomatkniven er lige så god, som vi selv synes, om der er andre tilsvarende knive, som er bedre og om kniven har anvendelsesområder, som vi ikke har tænkt på.

I midten af februar 2020 trækker vi 20 deltagere blandt alle medlemmer af testpanelet, som hver får tilsendt en tomatkniv til test i eget køkken. I april måned tilsendes de 20 deltagere et spørgeskema, hvor de råt for usødet kan fortælle om deres erfaringer med tomatkniven (som de selvfølgelig kan beholde).


Kunst og Køkkentøj har et testpanel, og du kan være med
Du kan hjælpe ved at deltage i vores testpanel, hvor man afprøver varer og kommer med sin uforbeholdne mening i et kort spørgeskema.

Ud over at man beholder den testede vare og får luft for sine meninger, så er man med til at højne kvalitetsniveauet af køkkengrej. Måske ikke noget som redder verden, men det gør den heller ikke til et dårligere sted at være.

Om metoden
Som deltager modtager man et produkt til test i sit eget køkken. Efter man har arbejdet en måneds tid med produktet, tilsendes man et link til et kort spørgeskema, som skal besvares. Man kan efterfølgende beholde det testede køkkengrej

Hvis vi overvældes af antallet af interesserede deltagere, trækkes der lod om adgang til testpanelet. Besvarelser og bedømmelser offentliggøres på vores hjemmeside, med nævnelse af deltagerens fornavn.


Gennemførte tests


Kunst og Køkkentøj logo

Om Kunst og Køkkentøj testpanelet

Baggrund
Vores opgave her i verden er at formidle værktøj til at lave mad med, udvalgt efter den bedste funktion. Vi tester selv alle varer som bliver ført i vores butikker, men vi er jo fagidioter, så der kan være ting vi ser anderledes på, end det menneske som rent faktisk skal bruge varen, hvad enten vedkommende nu er begynder eller professionel.

Formål
Formålet med vores tests er at undersøge brugerens oplevelse af produktet, så vi kan forbedre vores sortiment og ikke mindst brugervejledning. Ultimativt drejer det sig om, at højne kvaliteten af værktøj til at lave mad med.

Vi udfører to slags test
Den 'brede test', hvor deltagerne er kunder, som selv har meldt sig til at teste. Det er typisk et relativt billigt produkt, som f.eks. en tyndskræller, tomatkniv eller lignende.

Den 'smalle test', hvor vi beder udvalgte kunder, f.eks. fagfolk, kokke og restauranter, om at teste en vare. Det vil typiske være nogle mere dyre ting, som f.eks. en maskine.

Metode
Varen der skal testes, sendes til deltagerne i testen. Deltagerne bliver bedt om at afprøve varen og efterfølgende udfylde et spørgeskema. Vi laver vores egen aldeles uvidenskabelige tolkning af resultaterne, som efterfølgende kommunikeres via vores hjemmeside og via vores kundebrev.

Tilmeld dig her

Husk navn og adresse så vi kan sende dig varer til test,
ifald du ved lodtrækning udvælges til deltagelse i testpanelet.

Tilmeld dig >