Kunst og Køkkentøjs testpanel

Vær med til at teste gastronomisk værktøj

Vær med i Kunst og Køkkentøjs testpanel
Du kan hjælpe ved at deltage i vores testpanel, hvor man afprøver varer og kommer med sin uforbeholdne mening i et spørgeskema.

Ved hver runde trækker vi lod blandt alle medlemmer af testpanelet, for at finde deltagere til den aktuelle test.

Ud over at man beholder den testede vare og får luft for sine meninger, så er man med til at højne kvalitetsniveauet af køkkengrej. Måske ikke noget som redder verden, men det gør den heller ikke til et dårligere sted at være.

Om metoden
Som deltager modtager man et produkt til test i sit eget køkken. Efter man har arbejdet en måneds tid med produktet, tilsendes man et link til et kort spørgeskema, som skal besvares. Man kan efterfølgende beholde det testede køkkengrej

Besvarelser og bedømmelser kan blive offentliggjort på vores hjemmeside, med nævnelse af deltagerens fornavn.

Man behøver kun tilmelde sig én gang. Når man er tilmeldt testpanelet, er man med i alle runder af tests.


Ny test

Ny test af kasserolle
Kasserollen er et grundlæggende redskab i stort set alle køkkener, og den bruges til alt lige fra at lave sovs ('sauce' hvis der ikke er nok af den) over sautering til kogning af kartofler. Denne nye test handler om kasserollen på 3,0 liter fra Proff-Line. Den er solid og gennemtænkt, og kan bruges på alle blustyper: el, gas, keramisk og induktion. Den fungerer sikkert også udmærket på en havegrill eller et bål, men det må testdeltagerne finde ud af.

Den koster lige under 300 kr., hvilket vi synes er en rimelig pris, kvaliteten taget i betragtning. Den er lavet i rustfrit stål, har en diameter (Ø) på 20 cm og en højde på 11 cm. Kasserollen tåler opvaskemaskine, men vi anbefaler at vaske den i varmt vand og benytte en hård børste, svamp og evt. ståluld.

Vær med i testpanelet
I midten af juni trækker vi 10 tilfældige deltagere, blandt alle medlemmer af Kunst og Køkkentøj testpanelet, som henover sommeren skal teste kasserollen. Testpanelet skal bl.a. undersøge om kasserollen er god at arbejde med, om den fungerer lige godt på alle typer blus og om den kan anvendes til noget, vi ikke lige har tænkt på.

I slutningen af juli tilsendes de 10 deltagere et spørgeskema, hvor de råt for usødet kan fortælle om deres oplevelser med kasserollen (som de selvfølgelig kan beholde). Testresultaterne offentliggøres i august 2020.

Meld dig ind i testpanelet nederst på siden – vi trækker lod blandt medlemmer, mandag 15. juni 2020.


Gennemførte tests


Kunst og Køkkentøj logo

Om Kunst og Køkkentøj testpanelet

Baggrund
Vores opgave her i verden er at formidle værktøj til at lave mad med, udvalgt efter den bedste funktion. Vi tester selv alle varer som bliver ført i vores butikker, men vi er jo fagidioter, så der kan være ting vi ser anderledes på, end det menneske som rent faktisk skal bruge varen, hvad enten vedkommende nu er begynder eller professionel.

Formål
Formålet med vores tests er at undersøge brugerens oplevelse af produktet, så vi kan forbedre vores sortiment og ikke mindst brugervejledning. Ultimativt drejer det sig om, at højne kvaliteten af værktøj til at lave mad med.

Vi udfører to slags test
Den brede test, hvor deltagerne er kunder, som selv har meldt sig til at teste. Det er typisk et relativt billigt produkt, som f.eks. en tyndskræller, tomatkniv eller lignende.

Den smalle test, hvor vi beder udvalgte kunder, f.eks. fagfolk, kokke og restauranter, om at teste en vare. Det vil typiske være nogle lidt dyrere ting, som f.eks. en maskine.

Metode
Varen der skal testes, sendes til deltagerne i testen. Deltagerne bliver bedt om at afprøve varen og efterfølgende udfylde et spørgeskema. Vi laver vores egen aldeles uvidenskabelige tolkning af resultaterne, som efterfølgende kommunikeres via vores hjemmeside og via vores kundebrev.

TILMELDING

Husk navn og adresse så vi kan sende dig varer til test,
ifald du ved lodtrækning udvælges til deltagelse i testpanelet.

Tilmeld dig her

Man behøver kun tilmelde sig Kunst og Køkkentøjs testpanel én gang.
Når man er tilmeldt, er man med i lodtrækningen til alle tests.