Chocado, Silikomart

Chokoladeforme i plast uden BPA


Chokoladeformene i Chocado-serien er en nyhed fra Silikomart, som vi har glædet os til at præsentere. Vi har udvalgt en række enkle og klassiske forme, hvoraf nogle fås med ledsagende silikoneform, der bruges til indlæg/dobbeltfyld i chokoladerne.

Formene er fremstillet af Tritan-plast, som er helt klart og nærmest ligner glas. Det har en meget høj brudstyrke, kan modstå rengøringsmidler, er ikke modtageligt overfor pletter og lugt, og tåler høje temperaturer. Derudover, og nok så vigtigt, så er Tritan-plast miljøvenligt og fri for ftalater, BPA, BPB, BPS og andre bispehnoler.

Som i andre sammenhænge, hvor man bruger plast, er der en voksende bekymring for, om materialet indeholder skadelige stoffer. En chokoladeform i plast er måske ikke en ting, som vil have nogen afgørende skadevirkning, for så ofte bruger man den nok ikke. Men hvis man kan undgå skadelige stoffer, så mener vi, at man skal gøre det. Blandt andet derfor har vi valgt at føre denne serie af chokoladeforme fra Silikomart.

KOKs testpanel har i øvrigt testet formene over en længere periode, med meget positive resultater til følge. Se denne test her.


Chokoladeforme Fra Silikomart Hos Kunst Og Køkkentøj