Hvilke leveringsmetoder tilbyder I?

Når du bestiller i webshoppen, kan du få sendt din ordre med GLS eller afhente den i vores butikker i København og Aarhus.

GLS
GLS tilbyder levering til pakkeshops, som typisk er købmænd eller tankstationer, samt levering til din firmaadresse, arbejdsplads eller privatadresse. GLS leverer som regel den efterfølgende hverdag, og om lørdagen til de pakkeshops, der holder åbent i weekenden. Hvis du ikke er hjemme til at modtage pakken, vil GLS levere den til en pakkeshop i nærheden og give dig besked om dette.

GLS DepositService
Hvis du er usikker på om du er hjemme, når din pakke bliver leveret, kan du med en kort besked i vores webshop instruere GLS om, at de må stille din pakke et sted ved din ejendom. Denne service kaldes GLS DepositService, og den kan anvendes i forbindelse med GLS Privat og GLS Erhverv. Når du sætter et kryds ved GLS DepositService, overgår ansvaret for pakken til dig som kunde, når den er stillet ved ejendommen. Bemærk, at det ikke er muligt at benytte denne service, hvis du bor i lejlighed eller etageejendom.

Afhent i vores butikker
I stedet for at få din ordre sendt, kan du vælge at afhente den i Kunst og Køkkentøj i København eller Aarhus.