KONKURRENCE

#kunstogkøkkentøj


I påsken 2021 spørger vi:

Hvem kan lave de flotteste påske-chokolader? Deltag i Kunst og Køkkentøjs konkurrence om at lave de smukkeste chokolader til påske, og vind 2,5 kg flødechokolade-perler fra Callebaut (værdi 405 kr.).

Gør sådan her:
Lav dine egne påskeæg eller fyldte chokolader, og dekorer dem så smukt du kan. Tag et billede af dit værk, og send det til os. Så er du med i konkurrencen.

Alle må deltage, private som professionelle, børn som voksne. Du behøver heller ikke være kunde i Kunst og Køkkentøj. Det vigtige er, at vi er med til at højne interessen for gastronomisk værktøj.

Sådan deltager du pr. mail:
Tag et foto (eller flere) af din chokolade, og send det til webshop@kunstogkokkentoj.dk. Husk endelig dit navn og din adresse.

Sådan deltager du på Instagram:
Del et foto (eller flere) af din chokolade og tag det med #kunstogkøkkentøj – så ser vi og deler dit bidrag.

Sidste frist:
Sidste frist for deltagelse er mandag 12. april kl. 23.59.

Hvad koster det at deltage?
Det koster ikke noget at deltage. Den eneste betingelse er, at vi må bruge dit foto fremover, f.eks. på sociale medier og vores hjemmeside.

Hvordan findes vinderen?
Vi laver en aldeles subjektiv bedømmelse af alle indsendte billeder, og offentliggør vinderen i slutningen af april 2021.

God fornøjelse!


Se også:

> Sådan tempereres chokolade 

> Guide til chokoladeudstyr

Chokoladeforme og udstyr


I påsken 2020 spurgte vi:

Hvem kan lave den flotteste dekoration på et brød? Der er mange, som har fundet bage-remedierne frem i denne tid, og er gået amok med brødbagning og, ikke mindst, at lave smukke mønstre i brødet.

Konkurrencen er slut! Tak for de mange bidrag – se vinderen nedenfor.

Torben Pedersen

Emma Høyrup Simonsen

Martin Aakjær

Martin Aakjær

Benjamin Berke-Olsen

Benjamin Berke-Olsen

Jan Rosendahl Larsen

Benjamin Berke-Olsen

Jeanette Løftgaard

Julius Hjernø

Lone Barfod