Testpanel

Vi har brug for hjælp til at teste, om de varer vi har udvalgt, holder distancen og kan anses for at være de bedste stykker værktøj til formålet.


TESTPANEL

Du kan hjælpe ved at deltage i vores testpanel, hvor man afprøver varer og kommer med sin uforbeholdne mening i et kort spørgeskema.

Ud over at man beholder den testede vare og får luft for sine meninger, så er man med til at højne kvalitetsniveauet af køkkengrej. Måske ikke noget som redder verden, men det gør den heller ikke til et dårligere sted at være.

TILMELDING

Tilmeld dig vores testpanel-liste på nedenstående link, og husk navn og adresse, så vi kan sende dig varer til test, ifald du ved lodtrækning udvælges til deltagelse i testpanelet.

OM METODEN

Som deltager modtager man et produkt til test i sit eget køkken. Efter man har arbejdet en måneds tid med produktet, tilsendes man et link til et kort spørgeskema, som skal besvares. Man kan efterfølgende beholde det testede køkkengrej

Hvis vi overvældes af antal deltagere, trækkes der lod om adgang til testpanelet. Besvarelser og bedømmelser offentliggøres på vores hjemmeside, med nævnelse af deltagerens fornavn.

Læs mere om testpanelet – og meld dig til – her