Testpanel

Vi har brug for hjælp til at teste, om de varer vi har udvalgt, holder distancen og kan anses for at være de bedste stykker værktøj til formålet.


TESTPANEL

Du kan hjælpe ved at deltage i vores testpanel, hvor man afprøver varer og kommer med sin uforbeholdne mening i et kort spørgeskema.

Ud over at man beholder den testede vare og får luft for sine meninger, så er man med til at højne kvalitetsniveauet af køkkengrej. Måske ikke noget som redder verden, men det gør den heller ikke til et dårligere sted at være.

TILMELDING

Tilmeld dig vores testpanel-liste på nedenstående link, og husk navn og adresse, så vi kan sende dig varer til test, ifald du ved lodtrækning udvælges til deltagelse i testpanelet.

https://kunstogkokkentoj.us9.list-manage.com/subscribe?u=230d0931330687d92713946c8&id=e27411f1e5
OM METODEN

Som deltager modtager man et produkt til test i sit eget køkken. Efter man har arbejdet en måneds tid med produktet, tilsendes man et link til et kort spørgeskema, som skal besvares. Man kan efterfølgende beholde det testede køkkengrej

Hvis vi overvældes af antal deltagere, trækkes der lod om adgang til testpanelet. Besvarelser og bedømmelser offentliggøres på vores hjemmeside, med nævnelse af deltagerens fornavn.

Læs mere om testpanelet nederst på siden.


Juni, 2019

Test af tyndskræller

Kunst og Køkkentøjs testpanel skal i sommeren 2019 teste vores tyndskræller med tværstillet vippeblad, som vi har solgt i mere end 25 år. Vi mener selv, at den er fremragende, men to årtier er lang tid og selvom vi sælger mange af dem og aldrig får klager, så er det jo ikke sikkert den er så god, som vi selv går og tror.

Vær med til at teste den for os – læs mere om tilmelding øverst på siden.

Hvad vi siger om den:

Denne tyndskræller/kartoffelskræller er velegnet til at skrælle aflange emner, som f.eks. gulerødder, asparges, store kartofler og skorzonerrødder.

Den er genial til at lave tynde, flade, brede strimler af f.eks. gulerødder, og da vippeskæret følger emnets form, kan man skrælle/strimle stort set lige så hurtigt, som man kan bevæge hånden.

Ulempen er, at den ikke er velegnet til mindre emner, som f.eks. jordskokker, små kartofler og lignende. Her er en tyndskræller med et fast skær bedre. Vi anbefaler, at man har en af hver type.

Fordi skæret sidder på tværs af skaftet 'trækker' man skrælleren, fremfor at 'skubbe' den. Og da det brede skaft er let at holde fast i, er denne model mindre belastende for hånden end de andre modeller.

Den er udført i rustfri stål og tåler opvaskemaskine.

Køb tyndskrællen i vores webshop


Kunst og Køkkentøj logo

Om Kunst og Køkkentøj testpanelet

BAGGRUND

Vores opgave her i verden er at formidle værktøj til at lave mad med, udvalgt efter den bedste funktion. Vi tester selv alle varer som bliver ført i vores butikker, men vi er jo fagidioter, så der kan være ting vi ser anderledes på, end den som rent faktisk skal bruge varen, hvad enten vedkommende nu er begynder eller professionel.

FORMÅL

Formålet med vores tests er at undersøge brugerens oplevelse af produktet, så vi kan forbedre vores sortiment og ikke mindst brugervejledning. Ultimativt drejer det sig om, at højne kvaliteten af værktøj til at lave mad med

VI UDFØRER TO TYPER AF TEST

Den 'brede test', hvor deltagerne er kunder, som selv har meldt sig til at teste. Det er typisk et relativt billigt produkt, som f.eks. en tyndskræller, tomatkniv eller lignende.

Den 'smalle test', hvor vi beder udvalgte kunder om at teste en vare. Det vil typiske være nogle mere dyre ting, som f.eks. en maskine.

METODE

Varen/varerne sendes til deltagerne i testen. Deltagerne bliver bedt om at afprøve varen og efterfølgende udfylde et spørgeskema. Vi laver vores egen aldeles uvidenskabelige tolkning af resultaterne, som efterfølgende kommunikeres via vores hjemmeside og via vores kundebrev.