Fordele for professionelle

Vi er specialister i køkkengrej, og siden 1988 har vi formidlet det bedste gastronomiske værktøj til restauranter, kantiner og andre professionelle køkkener.

Køb Kokkeknive Hos Kunst Og Køkkentøj

Testet til professionelle køkkener

Alt køkkengrej i vores sortiment er udvalgt efter praktisk anvendelse og holdbarhed – og testet til at kunne fungere i professionelle køkkener.

Omfattende udvalg
Vores sortiment af gastronomisk værktøj er omfattende, og hos os finder du de bedste gryder, pander, knive, bageforme, maskiner, redskaber og ting du ikke lige vidste, at du manglede i dit køkken. Vi siger selv, at vi har alt til at lave mad med.

Vi udvælger kun produkter vi selv har testet og kan stå inde for, ud fra kriterier som holdbarhed og praktisk anvendelse. Vi lægger ikke vægt på design eller udseende; kun på funktion og kvalitet.


Rådgivning til restauranter og topkokke

Da vores butikker er centralt beliggende i København og Aarhus, hjælper vi dagligt de bedste danske restauranter med rådgivning, gastronomisk værktøj og knivslibning.

Specialer:

  • Omfattende udvalg af udstyr til bagerier og konditorer
  • Japanske kokkeknive og slibesten
  • Særlige maskiner til det professionelle køkken
  • Slibning af knive, sakse m.m. på bånd og slibesten
  • Service og rådgivning om køkkengrej
  • Særlige priser for erhvervskunder

Særlige ønsker?
Det er ikke alle varer inden for gastronomisk værktøj, som der er plads til på hylderne i butikken eller på webshoppen, så derfor er vi altid klar til at bestille specielle ønsker hjem. Vi tager altid snakken med vores kunder om, hvilken vej der er den bedste for resultatet og finder den ønskede vare. Derfor kan det være godt, at komme ned i butikkerne eller ringe til os.


Opret en konto

Du kan nemt oprette en konto hos os, hvilket giver en række praktiske fordele for dig: Vi husker dine oplysninger så du ikke skal taste dem hver gang du handler, du kan oprette favoritlister, se tidligere og igangværende ordrer samt kontoudtog.

Du har også mulighed for at handle på faktura, både når du køber ind i en af vores butikker i København, Aarhus og online. Det forudsætter, at vi har lært hinanden at kende, og er noget vi bliver enige om hen ad vejen.

Kontante fordele
Opret en gastronomisk erhvervskonto hos Kunst og Køkkentøj og få rabat på dine indkøb med det samme.

Skriv til post@kunstogkokkentoj.dk eller ring på tlf. 33 13 29 28 og hør mere om fordelene med en konto hos Kunst og Køkkentøj.