Om Kunst og Køkkentøj

Varer udvalgt efter praktisk anvendelse og holdbarhed

Kunst Og Køkkentøj I København Med Trappe Op Til Biblioteket

Specialist i gastronomisk værktøj

Kunst og Køkkentøj blev etableret i 1988 som specialist i gastronomisk værktøj. Grundlægger Per Nikolaj Kampmann ønskede, at etablere et centrum for det bedste værktøj inden for gastronomien. Formålet var, at alle varer skulle udvælges ud fra deres praktiske anvendelse og holdbarhed. Det har siden været butikkernes omdrejningspunkt og i tillæg hertil, at yde en unik service og rådgivning af kunderne. Det var naturligt, at butikken skulle være for alle, ikke kun Michelin-kokke, men alle der har interesse for og glæder sig over, at arbejde i et køkken med ordentligt værktøj.

Kunst Og Køkkentøj I 1988

Kunst og Køkkentøj åbnede på Gothersgade i København, i 1988.

Kunst Og Køkkentøj I 1996

Butikken flyttede til Østergade 26, Bernikow Gården, i 1996.

Kunst Og Køkkentøj I Aarhus Med Åen I Baggrunden

I 2010 åbnede Kunst og Køkkentøj butik i Aarhus.

Kunst Og Køkkentøj I Aarhus 2022

I 2022 blev butikken i Aarhus ombygget.


Praktisk anvendelse og holdbarhed

Der bliver fremstillet ufattelig mange værktøjer til køkkener, men ikke alle har en kvalitet og holdbarhed, så de kan bruges i et professionelt køkken. Det er klart, at bedømmelsen af varerne inden for deres anvendelse og holdbarhed skal stilles op i mod det professionelle køkken og kravene dertil. Der kan være stor forskel på en kartoffelskræller, men det skal være den, der er mest praktisk og mest holdbar, der kommer igennem nåleøjet i butikkens udvælgelse. Det gælder samtlige ting i butikken og ofte findes 'nr. 2' ikke. Her findes kun det bedste. Det mest interessante er, at det ikke behøver at være den dyreste. Kvalitet og holdbarhed styrer hvad der er af udvalg i Kunst og Køkkentøj, såvel i butikken som på webshoppen. Modetrends og designudfoldelser må man finde i andre butikker. Kunst og Køkkentøj beskæftiger sig kun med det klassiske håndværk.

Gastronomisk indsats

I 1998 tildelte Det Danske Gastronomiske Akademi os deres hædersdiplom for værdifuld gastronomisk indsats og i 2002 hædersdiplomet for forretningens kogebogsafdeling. Det er vi stadig stolte af, og vi bestræber os for hver dag, for at yde det bedste for vores kunder og at de finder et udvalg i vores butikker, der fremmer arbejdet med gastronomien.

Særlige ønsker?

Det er ikke alle varer inden for gastronomisk værktøj, som der er plads til på hylderne i butikken eller på webshoppen, så derfor er vi altid klar til at bestille specielle ønsker hjem. Vi tager altid snakken med vores kunder om, hvilken vej der er den bedste for resultatet og finder den ønskede vare. Derfor kan det være godt, at komme ned i butikkerne eller ringe til os.

Læs også
Se alle vores produktkategorier