Kunst og Køkkentøj er specialist i gastronomisk værktøj

Indenfor Hos Kunst Og Køkkentøj I København

Siden 1988

Kunst og Køkkentøj har siden 1988 forhandlet gastronomisk værktøj til private og professionelle. Vi tester og udvælger vores gryder, pander, knive og bageudstyr efter praktisk anvendelse og holdbarhed.

Grundlægger Per Nikolaj Kampmann ønskede, at etablere et centrum for det bedste værktøj inden for gastronomien. Det har siden været butikkernes omdrejningspunkt og i tillæg hertil, at yde en unik service og rådgivning af kunderne. Det var naturligt, at butikken skulle være for alle, ikke kun Michelin-kokke, men alle der har interesse for og glæder sig over, at arbejde i et køkken med ordentligt værktøj.

Kunst og Køkkentøj har butikker i København og Aarhus. I København bor vi på Østergade 26, i Bernikow Gården, som du finder på Strøget, ca. 200 meter fra Kgs. Nytorv. I Aarhus ligger vi også midt i byen, ved broen over Aarhus Å, overfor Magasin.

Den hjemmeside, du befinder dig på nu, er vores webshop. Vi har e-mærke, hvilket betyder at vi lever op til e-mærkets krav om gennemskueligt købsflow og tydelige handelsbetingelser. Vi leverer på 1-2 hverdage, og der er fri fragt til GLS PakkeShop og med GLS Erhverv, når du har handlet for 500 kr.

Kunst Og Køkkentøj Åbnede På Gothersgade I København I 1988

Kunst og Køkkentøj åbnede på Gothersgade i København, i 1988.

Kunst Og Køkkentøj Flyttede Til Østergade 26 I Bernikow Gården I 1996

Butikken flyttede til Østergade 26, Bernikow Gården, i 1996.

Kunst Og Køkkentøj I Aarhus Med Åen I Baggrunden

I 2010 åbnede Kunst og Køkkentøj butik i Aarhus.

Kunst Og Køkkentøj I Aarhus 2022

I 2022 blev butikken i Aarhus ombygget og udvidet.


Varer udvalgt efter praktisk anvendelse og holdbarhed

Der bliver fremstillet ufattelig mange værktøjer til køkkener, men ikke alle har en kvalitet og holdbarhed, så de kan bruges i et professionelt køkken. Det er klart, at bedømmelsen af varerne inden for deres anvendelse og holdbarhed skal stilles op i mod det professionelle køkken og kravene dertil. Der kan være stor forskel på en kartoffelskræller, men det skal være den, der er mest praktisk og mest holdbar, der kommer igennem nåleøjet i butikkens udvælgelse. Det gælder samtlige ting i butikken og ofte findes 'nr. 2' ikke. Her findes kun det bedste. Det mest interessante er, at det ikke behøver at være den dyreste. Kvalitet og holdbarhed styrer hvad der er af udvalg i Kunst og Køkkentøj, såvel i butikken som på webshoppen. Modetrends og designudfoldelser må man finde i andre butikker. Kunst og Køkkentøj beskæftiger sig kun med det klassiske håndværk.

I 1998 tildelte Det Danske Gastronomiske Akademi os deres hædersdiplom for værdifuld gastronomisk indsats, og i 2003 modtog vi hædersdiplomet for vores kogebogsafdeling. Det er vi stadig stolte af, og vi bestræber os hver dag på at levere det bedste til vores kunder samt sikre, at de finder et udvalg i vores butikker, der fremmer arbejdet med gastronomien.

Det er ikke alle varer inden for gastronomisk værktøj, som der er plads til på hylderne i butikken eller på webshoppen, så derfor er vi altid klar til at bestille specielle ønsker hjem. Vi tager altid snakken med vores kunder om, hvilken vej der er den bedste for resultatet og finder den ønskede vare. Derfor kan det være godt, at komme ned i butikkerne eller ringe til os.

Læs også
Se alle vores produktkategorier

Stegepander Hos Kunst Og Køkkentøj

NYHEDSBREV

Klar besked om køkkengrej

"Vi er ikke så begejstrede for non-stick belægninger i gryder og pander, dels fordi de ikke kan holde og dels fordi belægningen isolerer, så man ikke kan stege ordentligt. Men det skal indrømmes, at til nogen ting er det genialt, som f.eks. ved stegning af mad med højt indhold af stivelse (ris/kartofler) eller til røræg, som efterlader en ret irriterende hinde i grydens bund." Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få klar besked om vores holdning til køkkengrej og bageudstyr.