Studerende: Rabat med studiekort til gastro-uddannelse

Kunst og Køkkentøj er specialist i køkkengrej og bageudstyr, og har siden 1988 formidlet det bedste gastronomiske værktøj – også til unge under gastronomisk uddannelse.

Kunst Og Køkkentøj I Aarhus (1)

Få op til 10 % rabat med studiekort til en gastronomisk uddannelse

Hvis du er under uddannelse inden for et gastronomisk fag, og har et gyldigt studiekort, så kan du få rabat hos Kunst og Køkkentøj. Du får nemlig op til 10 % rabat på stort set alt inden for vores store udvalg af køkkengrej og bageudstyr. Vi giver dog ikke rabat på maskiner, kogebøger og visse knive.

Rådgivning til restauranter og topkokke
Med vores butikkers centrale beliggenhed i København og Aarhus, hjælper vi dagligt de bedste danske restauranter med rådgivning, gastronomisk værktøj og knivslibning. Alt køkkengrej og bageudstyr i vores sortiment er udvalgt efter praktisk anvendelse og holdbarhed – og testet til at kunne fungere i professionelle køkkener.


Når du vil bestille online:

Opret en bestilling i vores webshop, her på denne side. Skriv "Studerende" i kommentarfeltet, godkend betaling og gennemfør din ordre. Send derefter et foto af dit gyldige studiekort til post@kunstogkokkentoj.dk, så trækker vi rabatten fra din ordre, inden vi trækker pengene på din konto.

OBS: Du modtager en ordrebekræftelse med det samme, efter du har gennemført ordren. Ordrebekræftelsen viser ikke din rabat, da vi på dette tidspunkt ikke ved, at du er studerende. Når vi har modtaget foto af dit studiekort, fratrækker vi rabatten, som du efterfølgende kan se af den faktura, vi sender til dig når ordren er pakket.


Når du handler i vores butikker

Kom forbi Kunst og Køkkentøj i København eller Aarhus og køb ind med det samme, i vores store udvalg af køkkengrej og bageudstyr. Husk dit gyldige studiekort, som du viser ved kassen, hvorefter rabatten trækkes fra dit køb.