Studerende

Rabat med studiekort til gastro-uddannelse

Populære Produkter Fra Kunst Og Køkkentøj

Kunst og Køkkentøj er specialist i køkkengrej og bageudstyr, og har siden 1988 formidlet det bedste gastronomiske værktøj – også til unge under gastronomisk uddannelse

Få op til 10 % rabat med studiekort til en gastronomisk uddannelse
Hvis du er under uddannelse inden for et gastronomisk fag, og har et gyldigt studiekort, så kan du få rabat hos Kunst og Køkkentøj. Du får nemlig op til 10 % rabat på stort set alt inden for vores store udvalg af køkkengrej og bageudstyr. Vi giver dog ikke rabat på maskiner, kogebøger og visse knive.

Rådgivning til restauranter og topkokke
Med vores butikkers centrale beliggenhed i København og Aarhus, hjælper vi dagligt de bedste danske restauranter med rådgivning, gastronomisk værktøj og knivslibning. Alt køkkengrej og bageudstyr i vores sortiment er udvalgt efter praktisk anvendelse og holdbarhed – og testet til at kunne fungere i professionelle køkkener.

Besøg os på nettet
Hjemmefra kan du oprette en online studiekonto hos os, hvilket giver en række praktiske fordele for dig: Vi husker dine oplysninger så du ikke skal taste dem hver gang du handler, du kan oprette favoritlister, se tidligere og igangværende ordrer samt kontoudtog.

Send et foto af dit gyldige studiekort til post@kunstogkokkentoj.dk, så opretter vi en konto til dig. Du får besked pr. e-mail, i løbet af 1-2 hverdage.

Besøg os i butikkerne
Kom forbi Kunst og Køkkentøj i København eller Aarhus og køb ind med det samme, i vores store udvalg af køkkengrej og bageudstyr. Husk dit gyldige studiekort, som du viser ved kassen. Vi opretter en studiekonto, så du senere kan købe ind på nettet, og også få din studierabat online.

Håndredskaber Fra Kunst Og Køkkentøj
Sauteuse Fra Kunst Og Køkkentøj