Food Festival 2019: Mød Kunst og Køkkentøj på Tangkrogen i Aarhus

Food Festival er Nordens største madfestival, hvor madinteresserede, børn med nysgerrige smagsløg, prominente kokke fra ind- og udland, producenter, forskere og formidlere kan gå på opdagelse i madens forunderlige verden. Med andre ord et folkeligt samlingspunkt for alle madentusiaster.

 

Det Gode Bord På Food Festival

Besøg vores stand med gastronomisk værktøj

Kunst Og Køkkentøj På Food Festival

Kom forbi Kunst og Køkkentøjs stand på Food Festival i Aarhus. Vi medbringer et stort udvalg af sortimentet inden for bageudstyr, knive, gryder, pander og andet køkkentøj.

På den 48.000 m2 store plads ved Tangkrogen venter hundredvis af madoplevelser på at blive udforsket og indtaget af de 31.500 mennesker, der gæster festivalen hvert år.

Fredag 6. september: Frederiksgade42
Vi får fredag besøg af restaurant Frederiksgade42, som fra Frederiksgade(!) i Aarhus bl.a. serverer deleretter og cocktails.

Lørdag 7. september: CANblau
Kunst og Køkkentøj får lørdag besøg af CANblau, som er kendt for sine tapas og restauranter i Aarhus og Aalborg.

Søndag 8. september: Bageskolen
Oplev Bageskolen, fra Skødstrup, der ved virkelig meget om surdej og som uden for festivalen tilbyder bagekurser for private. Bageskolen besøger Kunst og Køkkentøj-standen om søndagen, hvor de byder på smagsprøver fra egen brødproduktion og viser, hvordan man opfrisker en surdej fra køl, så den bliver klar til bagning.