10 ÅR I AARHUS

Kunst og Køkkentøj har jubilæum i smilets by

Kok 10 År I Aarhus

Kunst og Køkkentøj åbnede i Aarhus 21. maj 2010

Kære Aarhus, tak for 10 dejlige år – vi glæder os til de næste 10

Kunst og Køkkentøj åbnede i Aarhus 21. maj 2010, og vi har siden forsynet de mad- og bageglade aarhusianere med gastronomisk værktøj udvalgt efter funktion og praktisk anvendelse.

Man er jo altid spændt, når man åbner en butik i en så traditionsrig købstad som Aarhus, men vi blev utroligt godt modtaget lige fra den første dag, og det har holdt ved lige siden.

På de ti år har den danske og ikke mindst aarhusianske madscene været gennem en rivende udvikling, som vi har er stolte af at have været en del af.

Når vi har kunne været det, er det ikke mindst på grund af utallige gode samtaler, gode råd, venlige henvisninger, forespørgsler og til tider skideballer, som har holdt os på tæerne.

Alt i alt er vi stolte af vores butik, men måske endnu mere af, at vi er blevet en integreret del af købstaden.

Vi fejrer de 10 år med jubilæumsdejdelere, surdej og kaffe – kig forbi Kunst og Køkkentøj på Åboulevarden 41, 8000 Aarhus C, lørdag den 20. juni 2020, fra kl. 11-14.

Se det fulde program nedenfor.

Frank Høedt Tegner Din Yndlingsret

Få tegnet din livret

Frank Høedt speedtegner din livret eller yndlingskage. Frank tegner simultant, samtidig med at der bliver talt – som når en tolk oversætter, så visualiserer Frank ord, tanker og idéer.

Mød Tobias Hamann og få et godt kageråd

Tobias Hamann deltog i Bagedysten i 2014 og har siden skrevet bøger og optræder som tv-vært ved en række kage- og bageprogrammer. Mød ham ved butikken og få en sludder og et godt råd om bagværk.

Gratis surdej fra Bageskolen + en KoK-dejdeler

Kim Rosengren fra Bageskolen i Skødstrup fortæller om surdej og svarer på spørgsmål om denne symbiotiske kultur af mælkesyrebakterier og gærsvampe.

Vi uddeler en condibøtte med surdej samt en dejdeler til de første 100 kunder.

Kaffe og iskaffe fra Eventyrlig Coffee

Få en gratis kop varm friskbrygget kaffe eller en iskaffe fra kaffecyklen fra Eventyrlig Coffee. Og selv om vi lever i bæredygtige tider, behøver du ikke medbringe din egen kop.

Kunst Og Køkkentøj Ved Åen I Aarhus
Silikoneforme I Rød Hos Kunst Og Køkkentøj I Aarhus
Udstikkere Hos Kunst Og Køkkentøj I Aarhus
Der Hænges Varer På Plads I Kunst Og Køkkentøj

Kunst og Køkkentøj åbnede i 2010, ved åen midt i byen. Butikken ligger i den flotte funkisejendom Aarhusgaarden fra 1935.

Kunst Og Køkkentøj Åbnede I 2010, Ved Åen Midt I Byen. Butikken Ligger I Den Flotte Funkisejendom 'Aarhus Gaarden'

Kunst og Køkkentøj i Aarhus

Åboulevarden 41
DK-8000 Aarhus C

Se på Google Maps 

Telefon:
(+45) 33 13 29 28

E-mail:
aarhus@kunstogkokkentoj.dk

Kok 10 År I Aarhus Sort Logo