Wrapmaster, refills

Om brug

Wrapmaster Filmdispenser I Brug

Information om brug af refills til Wrapmaster dispenser fra Kunst og Køkkentøj

Refills Til Wrapmaster Dispenser Fra Kunst Og Køkkentøj

Wrapmaster husholdningsfilm
Wrapmasters husholdningsfilm er velegnet til at dække og indpakke margarine, smør, ost, kød, fisk, sandwich, frugt, grøntsager og frosne fødevarer. Den er ikke egnet til brug med rent fedt, olie eller fødevarer opbevaret i olie. Husholdningsfilmen kan bruges i køleskabet, fryseren og mikrobølgeovnen. I mikrobølgeovnen kan den anvendes ved optøning, genopvarmning og madlavning uden kontakt med fødevarer. Filmen kan ikke bruges i traditionel ovn, infrarød ovn eller multifunktionsovn. Husholdningsfilmen er lavet af PVC, og indeholder ingen BPA eller ftalater. Husholdningsfilmen tåler opvarmning op til 70 °C i op til 2 timer eller opvarmning op til 100 °C i op til 15 minutter.

Wrapmaster bagepapir
Wrapmasters bagepapir er velegnet til bagning i ovn og mikrobølgeovn, og som bagepapir i en kontaktgrill. Bagepapiret har et meget tyndt lag silikone, der giver det non-stick egenskaber og gør det praktisk i brug. Bagepapiret er ubleget og indeholder ikke fluorstoffer. Bagepapiret tåler op til 220 °C.

Wrapmaster stanniol
Wrapmasters stanniol er velegnet til brug i alle køkkener, private som professionelle. Det kan anvendes, når der skal tilberedes, grilles og steges. Stanniolen kan bruges med alle fødevarer, men bemærk: Opbevaring, forarbejdning eller tilberedning af sure, basiske eller salte fødevarer i direkte kontakt med ubestrøget stanniol bør undgås. Disse fødevarer kan angribe stanniolen og ødelægge den, hvilket medfører små huller i den, som kan overføres til maden, der tilberedes/opbevares i den. For at forhindre dette, anbefales at stanniolen let smøres med en madolie før brug. Brug i mikrobølgeovn: Se mikrobølgeovnens manual. Stanniolen kan bruges fra -40 °C til 350 °C.