Condibøtter

Praktiske bøtter til opbevaring


Condibøtter Fra Kunst Og Køkkentøj

Condibøtter bruges til opbevaring af mel, nødder, bønner, linser, gryn, surdej eller rester fra aftensmaden. Condibøtter, som også kaldes condikasser eller condiboxe, er lavet af fødevaregodkendt PP-plast, også kendt som polypropylen. Bøtterne er ikke så glade for at komme i fryseren, og man skal ikke hælde meget varm væske i dem.

Condibøtter bruges også i professionelle køkkener, hvor kokkene forbereder maden til aftenens service i dem. Condibøtter kan stables, giver overblik og findes i et væld af størrelser. Bøtterne skal betragtes som engangsemballage, men passer du godt på dem, kan de holde et langt stykke tid. Men hvilken condibøtte skal man vælge, og hvor meget kan den indeholde af mel, gryn, mandler og så videre? Find svarene i Kunst og Køkkentøjs guide til condibøtter.