Aktuelt hos Kunst og Køkkentøj

Mads Eg Andersen

MASTERCLASS OM IS

Maj, 2024: Opdag hemmelighederne bag fremstillingen af den perfekte is sammen med Mads Eg Andersen og Kunst og Køkkentøj.

Læs mere

Henrik Fra Kunst Og Køkkentøj Og Vincent Fra Korin

SLIBNING I NEW YORK

Januar, 2024: Vores knivsliber, Henrik, har været New York for at blive efteruddannet i knivslibning. Læs hans dagbog her.

Læs mere

Udstyr Til Sommerens Søde Køkken Hos Kunst Og Køkkentøj (1)

SOMMERENS SØDE KØKKEN

Se vores samling af bageudstyr til tærter, is, marmelade, crêpes og andet til sommerens søde køkken.

Se guide

Udstyr Til Saft Og Syltning Fra Kunst Og Køkkentøj

SAFT OG SYLTNING

Syltning og fremstilling af saft er erindring om sommeren på glas. Se forslag til udstyr her.

Se guide

Brødforme I Tinblik Fra Kunst Og Køkkentøj

BAGEUDSTYR TIL EFTERÅRET

Når efteråret kommer kan bageentusiaster glæde sig over, at overgangen fra sommer udvider kagerepertoiret betragteligt.

Se guide

Citron aflang

GOTFRED BESØGER KOK

August, 2023: Gotfred besøger Kunst og Køkkentøj i Aarhus for at fejre udgivelsen af bogen Nordisk Patisserie.

Se mere

Kunst Og Køkkentøj På Åboulevarden I Aarhus

VI HAR LAGT OS LIDT UD

Oktober, 2022: Kunst og Køkkentøj i Aarhus fejrede ombygning og udvidelse med en hyggelig reception, hvor bl.a. Gotfred kiggede forbi.

Se mere

Kok 10 År I Aarhus

10 ÅR I AARHUS

Maj, 2020: Kunst og Køkkentøj åbnede i Aarhus 21. maj 2010, og vi har siden forsynet de mad- og bageglade aarhusianere med gastronomisk værktøj.

Se mere

Kok 30 År I København

30 ÅR I KØBENHAVN

Oktober, 2018: En dybfølt tak fra os for de mange gode samtaler, tak for gode handler og ikke mindst tak for de mange, mange gode grin.

Se mere

Kunst Og Køkkentøj På Food Festival

FOOD FESTIVAL I AARHUS

September, 2019: Kom forbi vores stand på Food Festival i Aarhus. Vi medbringer et stort udvalg af sortimentet inden for bageudstyr, knive, gryder, pander og andet køkkentøj.

Læs mere


NYHEDSBREV

Få klar besked om gastronomisk værktøj

"Vi er ikke så begejstrede for non-stick belægninger i gryder og pander, dels fordi de ikke kan holde og dels fordi belægningen isolerer, så man ikke kan stege ordentligt.

Men det skal indrømmes, at til nogen ting er det genialt, som f.eks. ved stegning af mad med højt indhold af stivelse (ris/kartofler) eller til røræg, som efterlader en ret irriterende hinde i grydens bund."

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få klar besked om vores holdning til køkkengrej og bageudstyr.

Tilmeld dig her