Slibning

Kunst og Køkkentøj sliber køkkenknive, sakse og andet udstyr


EN SLØV KNIV ER EN FARLIG KNIV

Slibning af knive er ikke svært i teorien, men det kræver omhyggelighed, tid og erfaring at gøre det ordentligt. Det er en tillidssag at få slebet sine knive hos andre, da man ikke kan se om kniven har været overophedet, så hærdningen af stålet er gået.

Vi sliber selv alle knive, dels på et bånd, hvis kniven er meget medtaget og dels på en langsomt kørende vådsliber. Vi udfører også vådslibning på japanske slibesten. Efter slibning bliver kniven poleret og strøget. Hvis spidsen af kniven er knækket, kan vi rette den op, så kniven bliver så god som ny.


EKSPEDITIONSTID

Du kan indlevere dine knive eller andet værktøj der skal slibes, i vores butikker eller sende din indlevering med posten.

Når du indleverer i København: Vi er som regel to dage om at ekspedere vores slibninger. Så hvis du indleverer tidligt mandag, har du som regel din kniv igen onsdag. Vi adviserer pr. SMS, når knivene kan afhentes.

Når du indleverer i Aarhus: Vi sender knivene til København fra Århus to gange ugentligt: Indleverer du mandag inden kl. 15 er knivene klar torsdag over middag, og ligeledes fra onsdag inden kl. 15 til mandag over middag.

OBS: Der slibes ikke knive i uge 38, 2019.

VI SLIBER:

Køkkenknive, kokkeknive, grøntknive, brødknive, trancherknive, filetknive, lakseknive, bestik, steakknive, jagtknive, sakse og kødhakkere.


PRISER:
  • Almindelig slibning 65 kr.
  • Vådstensslibning 150 kr.
  • Slibning af sakse 175 kr.
  • Opretning/renovering 110-250 kr.*
  • Kødhakker, kniv + hulskive 125 kr.

*Prisen for opretning/renovering er afhængig af, hvor meget der skal slibes og hvor hårdt stålet er. Vi estimerer dette sammen med dig, når vi indleverer dine knive.

Så send os dine køkkenknive, sakse m.m. eller kom forbi butikkerne med dem, så sørger vi for, at de skærer flot igen.


HVIS DU SENDER DINE KNIVE MED POST:

Husk venligst tydeligt afsendernavn og adresse. Vi sørger for, at knivene bliver slebet og sendt retur efter forudbetaling. Det koster knivslibning + pakkeporto + moms.

Vær omhyggelig med at pakke din forsendelse godt ind, f.eks. ved at rulle knivene/værktøjet meget stramt ind i avispapir og derpå i en stiv papkasse.


Hvad kan vi hjælpe med?

REPARATION AF KNIVE M.M.

Udover slibning af knive, sakse og andre redskaber, til både private og professionelle, så kan vi også genoprette skadede knive, som vist på billederne her.

SLIBNING AF KNIVE TIL BESTIK

Mange restauranter vælger at få slebet deres bestik hos os. Vi nævner ingen navne, for diskretion er en selvfølge, når det handler om sløvt bestik, som vi gør skarpt igen.


Se også