Slibning

Kunst og Køkkentøj sliber køkkenknive, sakse og andet udstyr

Slibning af knive er ikke svært i teorien, men det kræver omhyggelighed, tid og erfaring at gøre det ordentligt. Det er en tillidssag at få slebet sine knive hos andre, da man ikke kan se om kniven har været overophedet, så hærdningen af stålet er gået.

Hos Kunst og Køkkentøj sliber vi selv alle knive
Det foregår dels på et bånd, hvis kniven er meget medtaget og dels på en langsomt kørende vådsliber. Herefter bliver kniven poleret og strøget. Udover almindelige køkkenknive kan vi slibe sakse, bestik, kødhakkeknive og lignende. Hvis spidsen af kniven er knækket, kan vi rette den op, så kniven bliver så god som ny.

Ind- og udlevering
Knive kan indleveres i vores butikker, inden for de normale åbningstider.

Knive kan også sendes med posten, men vær omhyggelig med at pakke dem. Det bedste er at pakke dem MEGET stramt ind i avispapir og derpå i en stiv papkasse.

Hvor lang tid tager det?

København

Vi er som regel to dage om at ekspedere vores slibninger. Så hvis du indleverer tidligt mandag, har du som regel din kniv igen onsdag. Vi adviserer pr. SMS, når knivene kan afhentes.

Århus

Vi sender knivene til København fra Århus to gange ugentligt: Indleverer du mandag inden kl. 15 er knivene klar torsdag over middag, og ligeledes fra onsdag inden kl. 15 til mandag over middag.

Priser
En almindelig slibning koster 60,00 kr., opretning og/eller renovering koster fra 100,00 kr. og vådstensslibning fra 135,00 kr. Prisen er afhængig af hvor meget der skal slibes og hvor hårdt stålet er.

Så send os dine køkkenknive, eller kom forbi butikkerne med dem, så sørger vi for, at de skærer flot igen.


HUSK!

Husk venligst tydeligt afsendernavn og adresse. Vi sørger for, at knivene bliver slebet og sendt retur efter forudbetaling. Det koster knivslibning + pakkeporto + moms.


Hvad kan vi hjælpe med?

Reparation af knive m.m.
Udover slibning af knive, sakse og andre redskaber, til både private og professionelle, så reparerer Kunst og Køkkentøj også værktøj. Vi kan genoprette skadede knive, som vist på billedet her. Prisen for dette er afhængig af skadens omfang. Ring eller skriv til os, så finder vi en pris.

Du finder kontaktinformation her: Butikker og åbningstider

Slibning af knive til bestik
Mange restauranter vælger at få slebet deres bestik hos os. Vi nævner ingen navne, for diskretion er en selvfølge, når det handler om sløvt bestik, som vi gør skarpt igen.

.

.