Slibning af knive og sakse

Få slebet dine køkkenknive hos Kunst og Køkkentøj

Kunst og Køkkentøj sliber alle slags knive, bestik, sakse og andre redskaber, til både private køkkener og professionelle i restauranter, kantiner etc. Vi genopretter også skadede knive, der ofte kan blive som nye efter endt reparation. Vi arbejder med båndslibning og vådslibning på japanske slibesten.

Vi er desuden specialister i slibning og genopretning af japanske knive, hvor vi samarbejder og vidensdeler med japansk-amerikanske Korin i New York.

Slibning af knive er ikke svært i teorien, men det kræver omhyggelighed, tid og erfaring at gøre det ordentligt. Det er en tillidssag at få slebet sine knive hos andre, da man ikke kan se om kniven har været overophedet, så hærdningen af stålet er gået.

Få slebet dine køkkenknive, kokkeknive, grøntknive, brødknive, trancherknive, filetknive, lakseknive,  steakknive, jagtknive, sakse,  kødhakkere eller dit bestik hos Kunst og Køkkentøj.Vi sliber for private og professionelle

Køkkenknive, kokkeknive, grøntknive, brødknive, trancherknive,
filetknive, lakseknive, bestik, steakknive, jagtknive, sakse og kødhakkere 


Følg vores knivsliber Darryn Bruton på Instagram: @darrynsavesknives


Praktisk info

Priser

Almindelig slibning 65 kr.
Vådstensslibning 150 kr.
Slibning af sakse 175 kr.
Opretning/renovering 110-250 kr. *
Kødhakker, kniv + hulskive 125 kr.

* Prisen for opretning/renovering er afhængig af, hvor meget der skal slibes, og hvor hårdt stålet er. Vi estimerer dette sammen med dig, når du indleverer dine knive.

Ekspeditionstid

Du kan indlevere dine knive eller andet værktøj der skal slibes, i vores butikker eller sende din indlevering med posten.

Når du indleverer i København:

Vi er som regel to hverdage om at ekspedere vores slibninger. Hvis du f.eks. indleverer til slibning tidligt mandag, er din ordre klar onsdag. Vi adviserer pr. SMS, når dine knive kan afhentes.

Når du indleverer i Aarhus:

Vi sender knive etc. fra Aarhus til København to gange ugentligt: Indleverer du mandag inden kl. 15, er din ordre klar fredag over middag, og indleverer du onsdag inden kl. 15, er din ordre klar tirsdag over middag. Vi adviserer pr. SMS, når dine knive kan afhentes.

Hvis du sender med post

Husk venligst tydeligt afsendernavn og adresse. Vi sørger for, at dine knive etc. bliver slebet og sendt retur efter forudbetaling. Det koster knivslibning + pakkeporto + moms.

Når vi har modtaget dine knive, kontakter vi dig med et tilbud på slibningen. 

Vær omhyggelig med at pakke din forsendelse godt ind, f.eks. ved at rulle knivene/værktøjet meget stramt ind i avispapir og derpå i en stiv papkasse.


Knive i webshoppen

Se alle knive i webshoppen