Slibning af knive og sakse

Hos Kunst og Køkkentøj kan du få slebet køkkenknive og andet udstyr

En sløv kniv er en farlig kniv

Slibning af knive er ikke svært i teorien, men det kræver omhyggelighed, tid og erfaring at gøre det ordentligt. Det er en tillidssag at få slebet sine knive hos andre, da man ikke kan se om kniven har været overophedet, så hærdningen af stålet er gået.

Hos Kunst og Køkkentøj sliber vi selv alle knive

Det foregår dels på et bånd, hvis kniven er meget medtaget og dels på en langsomt kørende vådsliber. Herefter bliver kniven poleret og strøget. Udover almindelige køkkenknive kan vi slibe sakse, knive til pålægsmaskiner, kødhakkeknive og lignende. Hvis spidsen af kniven er knækket, kan vi rette det op, så bliver kniven så god som ny, bare lidt kortere.

Ind- og udlevering

Knive kan indleveres i vores butikker, inden for de normale åbningstider.

Knive kan også sendes med posten, men vær omhyggelig med at pakke dem. Det bedste er at pakke dem MEGET stramt ind i avispapir og derpå i en stiv papkasse.


HUSK!

Husk venligst tydeligt afsendernavn og adresse. Vi sørger for, at knivene bliver slebet og sendt retur efter forudbetaling. Det koster knivslibning + pakkeporto + moms.

Hvor lang tid tager det?

København: Indleveringer mandag, tirsdag og onsdag er færdige torsdag eftermiddag. Indleveringer torsdag, fredag lørdag er færdige mandag eftermiddag.

Århus: Vi sender knivene til København fra Århus to gange ugentligt: Indleverer du mandag inden kl. 15 er knivene klar torsdag over middag, og ligeledes fra onsdag inden kl. 15 til mandag over middag.

Priser

En almindelig slibning koster 50,00 kr. Opretning og/eller renovering koster fra 100,00 kr. Prisen er afhængig af hvor meget der skal slibes og hvor hårdt stålet er.