Slibning

Håndslibning af knive er skånsomt og koster typisk 50 kr. pr kniv. Sakse, knive til pålægsmaskiner, kødhakkere og lignende slibes også. Der går en lille uge før man får kniven retur, men det er værd at vente på. Vi sender knivene til sliberen to gange om ugen. Indleverer du mandag inden 15.00 er knivene klar torsdag over middag, og ligeledes fra onsdag inden 15.00 til mandag over middag. Knive kan indleveres i butikken eller sendes med posten, men vær omhyggelig med at pakke dem. Det bedste er at pakke dem MEGET stramt ind i avispapir og derpå i en stiv papkasse. Husk venligst tydelig afsender navn og adresse. Vi sørger for, at de bliver slebet og sendt retur efter forudbetaling. Det koster knivslibning + pakkeporto + moms.

Reparation

Vi har eget værksted, hvor vi kan udføre mindre reparationer. Som udgangspunkt reparerer vi kun varer, vi selv forhandler, men ofte kan vi nu godt hjælpe alligevel. Er det større og mere komplicerede reparationer, sender vi det til et af de værksteder vi samarbejder med.

Foredrag

Handler om knive og gryder.

Ideen er at give tilhøreren et redskab til selv at kunne bedømme knive og gryder. Der gennemgåes spørgsmål som: Hvordan og hvorfor ser den ud som den gør? Hvordan bedømmes kvaliteten? Hvordan vedligeholdes? Hvad skal man vælge? Det tager ca. en time og er gratis, hvis det afholdes i butikken (dog modtages bestikkelse). Holdet skal være på min. 10 og max. 20 personer. Mail eller ring for at reservere tid.