Kunst og Køkkentøj webshop

Fri fragt til pakkeshop ved 500 kr. og hurtig levering


Kundeservice

Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om din bestilling, er du velkommen til at ringe eller skrive til os. Kundeservice har åben alle hverdage kl. 10-17. Henvendelser via e-mail besvares hurtigst muligt, senest førstkommende hverdag.

Tlf:
(+45) 33 13 29 28

E-mail:
post@kunstogkokkentoj.dk


Fri fragt
Ordrer over 500 kr. leveres fragtfrit til pakkeshop og firmaadresser i Danmark. Vi leverer også til din private adresse, til udlandet og tilbyder afhentning af din bestilling i vores butikker. Alle priser for fragt fremgår i checkout, ud for de forskellige fragtformer.

Leveringstid
Vi forsøger at levere alle ordrer på 1-2 hverdage. Længere ekspeditionstid må forventes omkring helligdage, jul, påske eller ved særlige omstændigheder. Ved bestilling inden kl. 15 på hverdage afsendes pakker op til 20 kg med PostNord samme dag, eller med GLS den følgende hverdag. Pakker over 20 kg sendes med fragtmand næste dag. Forvent længere leveringstid omkring jul, påske og andre helligdage hvor pakkepost, PostNord og andre kan levere med forsinkelse, eller har færre uddelingsdage.

Ændring eller annullering af ordre
Ved ændring af køb efter ordreafgivelse, kan du ændre ordren ved at kontakte os på tlf. (+45) 33 13 29 28. Vi hjælper dig med at ændre ordren, men kun hvis varen/varerne ikke er afsendt. Er varerne allerede afsendt, har du 14 dages returret.

Vores butikker
Du kan finde praktisk information om vores butikker og åbningstider her.

Login
Med login til webshoppen kan du lave favoritlister, se kontoudtog, igangværende og tidligere ordrer, eventuelt opnå kredit og rabat. Hvis du inden for et år har købt for mere end DKK 5.000, giver vi en rabat på typisk 10 %, afhængig af varegruppe.

Levering til udlandet
Vi sender til Skandinavien, Europa og resten af verden.

Betalingsmetoder
Du kan betale med Dankort, MobilePay, Visa, Mastercard, Maestro, JCB og American Express.

Betalingskort og MobilePay

Handelsbetingelser
Se i øvrigt vores handelsbetingelser.


Genbrugsikon fra Kunst og Køkkentøj

Kunst og Køkkentøj genbruger papkasser af hensyn til miljøet


Vores udvalg

Tusindevis af særligt udvalgte produkter

GRYDER OG PANDER
Se udvalget

HÅNDREDSKABER
Se udvalget

MASKINER OG REDSKABER
Se udvalget

FORME OG BAGEUDSTYR
Se udvalget

ANDET KØKKENTØJ
Se udvalget

KOGEBØGER
Se udvalget

GAVEKORT
Se udvalget