Kunst og Køkkentøj webshop

Sikker handel, hurtig levering og fri fragt til pakkeshop ved 500 kr.

Har du spørgsmål til os?

Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om din bestilling, er du velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi har åbent alle hverdage kl. 10-17.

Telefon:
(+45) 33 13 29 28

E-mail:
post@kunstogkokkentoj.dk

Henvendelser via e-mail besvares hurtigst muligt, senest førstkommende hverdag.

Bestillingsfrister i webshoppen

Inden juleaften:
Sidste mulighed for bestilling af varer i webshoppen til levering inden juleaften er søndag 20. dec. kl. 23.59 med GLS som forsendelse, og mandag 21. dec. kl. 23.59 med PostNord som forsendelse. 

Inden nytårsaften:
Sidste mulighed for bestilling af varer i webshoppen til levering inden nytårsaften er søndag 27. dec. kl. 23.59 med GLS som forsendelse, og mandag 28. dec. kl. 23.59 med PostNord som forsendelse.

Bestil i god tid

Grundet højtidens øgede pakkevolumen,
som desværre kan betyde forsinkelser og fyldte pakkeshops, opfordrer vi dig til at bestille dine julegaver i god tid!

Byttepolitik m.m.
Se vores FAQ for information om byttepolitk, levering, fragtpriser m.m.


Kunst og Køkkentøj er e-mærket

Kunst og Køkkentøjs webshop er e-mærket

E-mærket er et synligt bevis på en tryg handel

Som certificeret webshop er det juridiske grundlag i købsforløbet sikret, og samtidig betyder det, at vi har valgt at sikre dig. Ved at være e-mærket har vi nemlig sørget for, at du kan få hjælp fra e-mærkets jurister, hvis vi ikke selv kan løse en uenighed. Denne sagsbehandling er både hurtig (30 dage i snit), dækker uanset beløbets størrelse, og så er den gratis.

Se Kunst og Køkkentøjs e-mærke certifikat


Fri fragt
Ordrer over 500 kr. leveres fragtfrit til pakkeshop og firmaadresser i Danmark. Vi leverer også til din private adresse, til udlandet og tilbyder afhentning af din bestilling i vores butikker. Alle priser for fragt fremgår i checkout, ud for de forskellige fragtformer.

Leveringstid
Vi forsøger at levere alle ordrer på 1-2 hverdage. Længere ekspeditionstid må forventes omkring helligdage, jul, påske eller ved særlige omstændigheder. Ved bestilling inden kl. 15 på hverdage afsendes pakker op til 20 kg med PostNord samme dag, eller med GLS den følgende hverdag. Pakker over 20 kg sendes med fragtmand næste dag. Forvent længere leveringstid omkring jul, påske og andre helligdage hvor pakkepost, PostNord og andre kan levere med forsinkelse, eller har færre uddelingsdage.

Ændring eller annullering af ordre
Ved ændring af køb efter ordreafgivelse, kan du ændre ordren ved at kontakte os på tlf. (+45) 33 13 29 28. Vi hjælper dig med at ændre ordren, men kun hvis varen/varerne ikke er afsendt. Er varerne allerede afsendt, har du 30 dages returret.

Vores butikker
Du kan finde praktisk information om vores butikker og åbningstider her.

Login
Med login til webshoppen kan du lave favoritlister, se kontoudtog, igangværende og tidligere ordrer, eventuelt opnå kredit og rabat. Hvis du inden for et år har købt for mere end DKK 5.000, giver vi en rabat på typisk 10 %, afhængig af varegruppe.

Levering til udlandet
Vi sender til Skandinavien, Europa og resten af verden.

Betalingsmetoder
Du kan betale med Dankort, MobilePay, Visa, Mastercard, Maestro, JCB og American Express.

Betalingskort og MobilePay


Læs mere:

Handelsbetingelser
Se vores handelsbetingelser.

Byttepolitik m.m.
Se vores FAQ for information om byttepolitk, levering, fragtpriser m.m.


Genbrugsikon fra Kunst og Køkkentøj

Kunst og Køkkentøj genbruger i videst mulige omfang papkasser