Butikker og åbningstider

Kunst og Køkkentøj i København, Aarhus og online


Åbningstider

Mandag-torsdag kl. 10-17.30
Fredag kl. 10-18
Lørdag kl. 10-15
Søndag lukket 


Velkommen til Kunst og Køkkentøj

Vi har siden 1988 forhandlet køkkengrej og bageudstyr, det vi kalder 'gastronomisk værktøj', til private køkkener og professionelle kokke. Vi har butikker i København og Aarhus, samt denne webbutik. Vi tester og udvælger vores varer efter praktisk anvendelse og holdbarhed.

 

 


Webshop

Leveringstid:
Vi forsøger at levere alle ordrer på 1-2 hverdage. Længere ekspeditionstid må forventes omkring helligdage, jul, påske eller ved særlige omstændigheder. 

Fri fragt og fragtpriser:
Ordrer over 500 kr. leveres fragtfrit til pakkeshop og firmaadresser i Danmark. Vi leverer også til din private adresse, til udlandet og tilbyder afhentning af din bestilling i vores butikker. Alle priser for fragt fremgår i checkout, ud for de forskellige fragtformer.

Kundeservice:
Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om din bestilling, er du velkommen til at ringe eller skrive til os. Kundeservice har åben alle hverdage kl. 10-17. Henvendelser via e-mail besvares hurtigst muligt, senest førstkommende hverdag.

Tlf:
(+45) 33 13 29 28

E-mail:
webshop@kunstogkokkentoj.dk

Læs mere:
Kunst og Køkkentøjs webshop


København

Find vej i sommeren 2020:

På grund af bygningsarbejde rundt om butikken, kan man ikke 'skyde genvej' via Pistolstræde, som Google Maps ellers foreslår. Gå i stedet ad Kristen Bernikows Gade, hvor du kan smutte ind ved siden af Føtex Food, eller gå ad Strøget og ind ad porten til Bernikow Gården, ved siden af Peak Performance.

Kunst og Køkkentøj
Østergade 26 D, Bernikow Gården (indgang fra Strøget)
DK-1100 København K
Vis på kort

Tlf. (+45) 33 13 29 28, kbh@kunstogkokkentoj.dk

----

Læs mere om butikken i København


Aarhus

Kunst og Køkkentøj
Åboulevarden 41
DK-8000 Aarhus C
Vis på kort

Tlf. (+45) 33 13 29 28, aarhus@kunstogkokkentoj.dk

----

Læs mere om butikken i Aarhus

 


Til forsiden