WEBSHOP

Sikker handel med e-mærke


Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om din bestilling, er du velkommen til at ringe til os på alle hverdage mellem kl. 10-17. Du kan også sende os en e-mail, hvor henvendelser besvares hurtigst muligt, senest førstkommende hverdag.

Telefon:
(+45) 33 13 29 28

E-mail:
post@kunstogkokkentoj.dk


Gulvet I Kunst Og Køkkentøj I København

Webshop med e-mærke

E-mærket er et synligt bevis på en tryg handel. Som certificeret webshop er det juridiske grundlag i købsforløbet sikret, og samtidig betyder det, at vi har valgt at sikre dig. Ved at være e-mærket har vi nemlig sørget for, at du kan få hjælp fra e-mærkets jurister, hvis vi ikke selv kan løse en uenighed. Denne sagsbehandling er både hurtig (30 dage i snit), dækker uanset beløbets størrelse, og så er den gratis.

Se Kunst og Køkkentøjs e-mærke certifikat

Praktiske oplysninger

Fri fragt
Ordrer over 500 kr. leveres fragtfrit til pakkeshop og firmaadresser i Danmark. Vi leverer også til din private adresse, til udlandet og tilbyder afhentning af din bestilling i vores butikker. Alle priser for fragt fremgår i checkout, ud for de forskellige fragtformer.

Se også alle fragtpriser her 

Leveringstid
Vi forsøger at levere alle ordrer på 1-2 hverdage. Længere ekspeditionstid må forventes omkring helligdage, jul, påske eller ved særlige omstændigheder. Ved bestilling inden kl. 15 på hverdage afsendes pakker op til 20 kg med PostNord samme dag, eller med GLS den følgende hverdag. Pakker over 20 kg sendes med fragtmand næste dag. Forvent længere leveringstid omkring jul, påske og andre helligdage hvor pakkepost, PostNord og andre kan levere med forsinkelse, eller har færre uddelingsdage.

Ændring eller annullering af ordre
Ved ændring af køb efter ordreafgivelse, kan du ændre ordren ved at kontakte os på tlf. (+45) 33 13 29 28. Vi hjælper dig med at ændre ordren, men kun hvis varen/varerne ikke er afsendt. Er varerne allerede afsendt, har du 30 dages returret.

Vores butikker
Du kan finde praktisk information om vores butikker og åbningstider her.

Login
Med login til webshoppen kan du lave favoritlister, se kontoudtog, igangværende og tidligere ordrer. Hvis du inden for et år har købt for mere end 5.000 kr., giver vi en fremadrettet rabat på typisk 10 %, afhængig af varegruppe. Kontakt os for at høre mere om mulighederne for rabat.

Levering til udlandet
Vi sender til Skandinavien, Europa og resten af verden.

Betalingsmetoder
Du kan betale med Dankort, MobilePay, VISA, Eurocard, Mastercard, Maestro, Diners Club og JCB.

Handelsbetingelser
Se vores handelsbetingelser.

Ofte stillede spørgsmål, f.eks. om levering, reklamation og fortrydelse
Se vores FAQ.


Genbrug Hos Kunst Og Køkkentøj

Kunst og Køkkentøj genbruger papkasser i videst mulige omfang

Wacky Pack 1 Fra Kunst Og Koekkentoej
Wacky Pack 2 Fra Kunst Og Koekkentoej
Wacky Pack 3 Fra Kunst Og Koekkentoej
Wacky Pack 3 Fra Kunst Og Koekkentoej
Wacky Pack 5 Fra Kunst Og Koekkentoej
Wacky Pack 6 Fra Kunst Og Koekkentoej