WEBSHOP

Sikker handel med e-mærke

Kunst Og Køkkentøj E Mærket Webshop

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til din bestilling, eller vil vide mere om en vare, kan du ringe til os alle hverdage mellem kl. 10.00-17.00. Du kan også sende en mail, som vi besvarer hurtigst muligt, og senest førstkommende hverdag.

Telefon
(+45) 33 13 29 28

E-mail
post@kunstogkokkentoj.dk

Byt frem til 31. januar 2022

Varer købt fra 29. oktober til og med 30. december 2021 kan, mod forevisning af bon, returneres frem til 31. januar 2022. Varer kan altid ombyttes, så længe de føres i vores sortiment.


Sikker webshop med e-mærke

Kunst og Køkkentøj er godkendt af e-mærket, hvilket er et synligt bevis på en tryg handel. Som certificeret webshop er det juridiske grundlag i købsforløbet sikret, og samtidig betyder det, at vi har valgt at sikre dig. Ved at være e-mærket har vi nemlig sørget for, at du kan få hjælp fra e-mærkets jurister, hvis vi ikke selv kan løse en uenighed. Denne sagsbehandling er både hurtig (30 dage i snit), dækker uanset beløbets størrelse, og så er den gratis.

Kunst og Køkkentøjs CVR-nr.:
10078857

Se Kunst og Køkkentøjs e-mærke certifikat

Leveringstid

Vi ekspederer som regel alle ordrer på 1-2 hverdage, hvad enten du vælger GLS, PostNord eller afhent i butik. Ved bestilling inden kl. 15.00 på hverdage sendes pakker op til 20 kg med PostNord samme dag, eller med GLS senest den følgende hverdag. Pakker over 20 kg sendes med fragtmand den følgende hverdag.

Længere ekspeditionstid må forventes omkring jul, påske, andre helligdage eller ved særlige omstændigheder.


Fri fragt og fragtpriser

Fri fragt
Ordrer over 500 kr. leveres fragtfrit i Danmark til GLS PakkeShop eller med GLS Erhverv.

GLS PakkeShop, 45 kr.
Levering til GLS PakkeShop efter eget valg. Ved ordreafgivelse inden kl. 15 på hverdage, afsendes varerne førstkommende hverdag. Hvis den pakkeshop du har valgt er fyldt, vil din pakke blive leveret til en nærliggende pakkeshop. Denne leveringsform er gratis, når ordren er på mere end 500 kr.

GLS Erhverv, 45 kr.
Levering til erhvervsadresse. Ved ordreafgivelse inden kl. 15 på hverdage, afsendes varerne førstkommende hverdag. Bemærk: Det skal være muligt for GLS at aflevere pakken til en person på firmaadressen. Denne leveringsform er gratis, når ordren er på mere end 500 kr.

GLS Privat, 65 kr.
Levering til din hjemmeadresse. Ved ordreafgivelse inden kl. 15 på hverdage, afsendes varerne førstkommende hverdag. Hvis du ikke er hjemme når GLS ringer på, leveres din ordre i nærmeste GLS pakkeshop, hvor du skal afhente den. Denne leveringsform er gratis, når ordren er på mere end 1.500 kr.

GLS DepositService
Hvis du er usikker på om du er hjemme, når din pakke bliver leveret, kan du med en kort besked instruere GLS om, at de må stille din pakke et sted ved din ejendom. Denne service kaldes GLS DepositService, og den kan anvendes i forbindelse med GLS Privat og GLS Erhverv. Når du sætter et kryds ved GLS DepositService, overgår ansvaret for pakken til dig som kunde, når den er stillet ved ejendommen. Servicen fungerer ikke ved etageejendomme.

PostNord, 90 kr.
Levering med PostNord (omdeling). Ved ordreafgivelse inden kl. 15 på hverdage, afsendes varerne samme dag. Denne leveringsform er gratis, når ordren er på mere end 1.500 kr.

Afhent i vores butikker, 7 kr.
I stedet for at få din ordre sendt, kan du vælge at afhente den i Kunst og Køkkentøj i København eller Aarhus. Denne mulighed, som også kaldes 'click and collect', koster 7 kr. uanset ordrens størrelse. Ordren pakkes og udleveres i en Kunst og Køkkentøj-taske.

Leveringsmetoder

Når du bestiller i webshoppen, kan du vælge mellem GLS og PostNord som leveringsmetode, eller afhente i vores butikker.

Om GLS
GLS tilbyder levering til pakkeshops, som typisk er købmænd eller tankstationer, samt levering til din firmaadresse, arbejdsplads eller privatadresse. GLS leverer som regel den efterfølgende hverdag, og om lørdagen til de pakkeshops, der holder åbent i weekenden. Hvis du ikke er hjemme til at modtage pakken, vil GLS levere den til en pakkeshop i nærheden og give dig besked om dette.

Om PostNord
PostNord tilbyder levering til din firmaadresse, arbejdsplads eller privatadresse, på alle hverdage.

Få pakker leveret, når du ikke er hjemme
Hvis du ikke er hjemme, når GLS eller PostNord kommer forbi med din bestilling, så har du hos begge transportfirmaer mulighed for at lave en aftale om et andet leveringssted. F.eks. bag dit hus, i carporten eller på terrassen.

Læs mere:

GLS: GLS Fuldmagt

PostNord: Modtagerflex for private

Det er ikke muligt at benytte disse services, hvis du bor i lejlighed eller etageejendom.


Har du glemt at hente din pakke i pakkeshoppen?

Du har 10 dage til at hente din pakke
Samme dag som din pakke er leveres til pakkeshoppen, giver GLS dig besked om dette via e-mail eller SMS. Derefter har du 10 dage til at hente din pakke. Hvis du ikke har hentet din pakke i tide, returneres den til Kunst og Køkkentøj. Du faktureres i dette tilfælde for returforsendelse, som modregnes i vores tilbagebetaling til dig.

Bytte- og returpolitik

Varer købt fra 29. oktober til og med 30. december 2021 kan, mod forevisning af bon, returneres frem til 31. januar 2022. Varer kan altid ombyttes, så længe de føres i vores sortiment.

Ombytning i vores butikker
Vi bytter gerne! Så længe en vare føres i vores sortiment, kan den byttes til en anden vare eller et tilgodebevis. Også selvom det er flere måneder siden, at varen er købt. Og du behøver ikke fremvise en kvittering.

Returnering i vores butikker
Du kan få penge retur for en vare, senest 30 dage efter den er købt. Betalingen skal være foretaget kontant eller med betalingskort. Kvittering skal i dette tilfælde fremvises.

I vores webshop
Har du handlet online, gælder samme principper som ovenfor. Læs mere nedenfor, under 'Vil du fortryde et online-køb?'.


Vil du fortryde et online-køb?

Returret på online-køb
Du har fuld returret for varer købt på kunstogkokkentoj.dk inden for 30 dage efter modtagelsen. Dog skal du selv betale forsendelsesomkostningerne, hvis du returnerer dine varer. Visse varer er undtaget fra fortrydelsesretten. Det drejer sig normalt om fødevarer, som af sundheds- og hygiejnemæssige årsager er leveret forseglet, og hvor forseglingen eller emballagen er blevet brudt. Ved delvis returnering af en ordre, som er sendt fragtfrit, forbeholder vi os ret til at fakturere fragt for ordren, hvis værdien af de beholdte varer er under minimumsgrænsen for fri fragt på ordrens leveringsform.

Du kan evt. bruge GLS til forsendelsen, via denne service: https://send.gls.dk.

Læs mere
Hvis du returnerer varer til os, skal de sendes til Kunst og Køkkentøj i enten København eller Aarhus. Læs mere om dette i vores handelsbetingelser.

Er din pakke gået i stykker under forsendelsen?

Er indholdet beskadiget eller ødelagt?
Hvis du kan se, at din levering fra os er gået i stykker under forsendelsen, så kan du nægte at modtage din pakke. Vi får derefter besked om dette, hvorefter vi kontakter dig med henblik på at sende dig den samme ordre igen. Hvis du allerede har modtaget din pakke, og der er en fejl eller skade på indholdet, så skal du kontakte GLS Kundekundeservice, som sammen med dig vil tage en beslutning om hvad der yderligere skal foretages, hvorefter Kunst og Køkkentøj får besked.

Kontakt GLS her
https://gls-group.eu/DK/da/klager


Vil du klage over en vare?

Kontakt os
Købelovens regler om mangler finder anvendelse i forbindelse med reklamationer, og der gives ifølge købeloven en reklamationsret i to år på alle varer. Som kunde kan man derfor, i op til 24 måneder efter købet, klage over fejl og mangler som er opstået ved et produkt. Det betyder, at du, efter Kunst og Køkkentøjs valg, enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen alt afhængigt af situationen.

Skriv til os på post@kunstogkokkentoj.dk og fortæl om din oplevelse eller klage, hvorefter vi kontakter dig. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf. (+45) 33 13 29 28, alle hverdag mellem kl. 10-17.

Læs mere om din reklamationsret
Se vores handelsbetingelser

Ændring eller annullering af ordre

Ved ændring af køb efter ordreafgivelse, kan du ændre ordren ved at kontakte os på tlf. (+45) 33 13 29 28. Vi hjælper dig med at ændre ordren, men kun hvis varen/varerne ikke er afsendt. Er varerne allerede afsendt, har du 30 dages returret.


Gavekort

Gavekort til butikker og webshop
Gavekort kan benyttes i Kunst og Køkkentøj butikkerne i København, Aarhus og i webshoppen på kunstogkokkentoj.dk. Vores gavekort sendes som PDF-fil sammen med ordrebekræftelsen, så du nemt kan videresende det eller printe det hjemme.

Gyldighed i fem år
Et Kunst og Køkkentøj gavekort er gyldigt i fem år fra den dato, det er udstedt. Datoen fremgår af gavekortet.

Hvor kan man få oplyst saldoen?
Ring til vores butikker, hvor du kan få oplyst saldoen på dit gavekort.

Gavekortnummer og kode
Når gavekort eller tilgodebeviser indløses i webshoppen, skal man indtaste et nummer på ni cifre samt en kode på fire tegn (koden består af tal, bogstaver eller en kombination heraf). Hvis den lille kode findes på dit gavekort eller tilgodebevis, så er det af nyere dato, og kan indløses online uden videre. Hvis den lille kode ikke findes på dit gavekort eller tilgodebevis, så er det af ældre dato, og du bedes sende et foto af gavekortet eller tilgodebeviset til post@kunstogkokkentoj.dk. Vi sender dig den tilhørende kode hurtigst muligt, senest førstkommende hverdag.

Se vores gavekort her

Vores butikker

Du kan finde praktisk information om vores butikker og åbningstider her.


Opret konto

Med en konto hos Kunst og Køkkentøj kan du:

  • Gemme dine favoritprodukter
  • Se ordrehistorik og kontoudtog
  • Eventuelt opnå rabat og kredit med fakturabetaling

Læs mere og opret konto her

Betalingsmetoder

Du kan betale med Dankort, MobilePay, VISA, Eurocard, Mastercard, Maestro, Diners Club og JCB.


Levering til udlandet

Vi sender til Skandinavien, Europa og resten af verden.

Handelsbetingelser

Se vores handelsbetingelser.


Ofte stillede spørgsmål

Læs mere om levering, reklamation og fortrydelse af køb i vores FAQ.

International customers

Shipping to the European Union
Shipping cost for EU countries appear during check out.

Shipping to the rest of the world
Shipping cost for the rest of the world will be added manually after you have placed an order. We will contact you regarding the shipping cost when your order is received. You can, naturally, and in accordance with our sales and delivery terms, cancel the order subsequently.

Questions?
You are very welcome to contact us via e-mail post@kunstogkokkentoj.dk and telephone (+45) 33 13 29 28, weekdays from 10.00 to 17.00.


Genbrug Hos Kunst Og Køkkentøj

Kunst og Køkkentøj genbruger papkasser i videst mulige omfang

Wacky Pack 1 Fra Kunst Og Koekkentoej
Wacky Pack 2 Fra Kunst Og Koekkentoej
Wacky Pack 3 Fra Kunst Og Koekkentoej
Wacky Pack 3 Fra Kunst Og Koekkentoej
Wacky Pack 5 Fra Kunst Og Koekkentoej
Wacky Pack 6 Fra Kunst Og Koekkentoej