Aktuelt hos Kunst og Køkkentøj
MASTERCLASS OM IS
Maj, 2024: Opdag hemmelighederne bag fremstillingen af den perfekte is sammen med Mads Eg Andersen og Kunst og Køkkentøj.
SLIBNING I NEW YORK
Januar, 2024: Vores knivsliber, Henrik, har været New York for at blive efteruddannet i knivslibning. Læs hans dagbog her.
SOMMERENS SØDE KØKKEN
Se vores samling af bageudstyr til tærter, is, marmelade, crêpes og andet til sommerens søde køkken.
BAGEUDSTYR TIL EFTERÅRET
Når efteråret kommer kan bageentusiaster glæde sig over, at overgangen fra sommer udvider kagerepertoiret betragteligt.
GOTFRED BESØGER KOK
August, 2023: Gotfred besøger Kunst og Køkkentøj i Aarhus for at fejre udgivelsen af bogen Nordisk Patisserie.
VI HAR LAGT OS LIDT UD
Oktober, 2022: Kunst og Køkkentøj i Aarhus fejrede ombygning og udvidelse med en hyggelig reception, hvor bl.a. Gotfred kiggede forbi.
30 ÅR I KØBENHAVN
Oktober, 2018: En dybfølt tak fra os for de mange gode samtaler, tak for gode handler og ikke mindst tak for de mange, mange gode grin.
FOOD FESTIVAL I AARHUS
September, 2019: Kom forbi vores stand på Food Festival i Aarhus. Vi medbringer et stort udvalg af sortimentet inden for bageudstyr, knive, gryder, pander og andet køkkentøj.
NYHEDSBREV
Få klar besked om gastronomisk værktøj
"Vi er ikke så begejstrede for non-stick belægninger i gryder og pander, dels fordi de ikke kan holde og dels fordi belægningen isolerer, så man ikke kan stege ordentligt.
Men det skal indrømmes, at til nogen ting er det genialt, som f.eks. ved stegning af mad med højt indhold af stivelse (ris/kartofler) eller til røræg, som efterlader en ret irriterende hinde i grydens bund."
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få klar besked om vores holdning til køkkengrej og bageudstyr.