Guides til køkkengrej fra Kunst og Køkkentøj
Om vores guides
I vores guides til køkkengrej går vi et spadestik dybere, og gør vores bedste for at forklare og belyse forskellene på udvalgte varer inden for vores sortiment af gastronomisk værktøj. Tanken er, at du her skal have samme service, som du får i vores butikker. Eller så tæt på samme service, som muligt.
Du kan bl.a. læse om gryder til induktion, se forskellen på bagesten og bagestål til brød og pizza, se hvor meget gryn, mel og sukker de mange størrelser af condibøtter indeholder og se gryder, pander og bageforme uden PFAS.
NYHEDSBREV
Få klar besked om gastronomisk værktøj
"Vi er ikke så begejstrede for non-stick belægninger i gryder og pander, dels fordi de ikke kan holde og dels fordi belægningen isolerer, så man ikke kan stege ordentligt.
Men det skal indrømmes, at til nogen ting er det genialt, som f.eks. ved stegning af mad med højt indhold af stivelse (ris/kartofler) eller til røræg, som efterlader en ret irriterende hinde i grydens bund."
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få klar besked om vores holdning til køkkengrej og bageudstyr.