Guides til køkkengrej fra Kunst og Køkkentøj

Spring Gryder Hos Kunst Og Køkkentøj I Aarhus

GUIDE: GRYDER TIL INDUKTION

Hvad skal du være opmærksom på, når du køber gryder til dit induktionskomfur? Se vores guide, hvor vi giver dig gode råd om kvalitet, materialer og andre tips.

Se guide

Kobbergryder Fra De Buyer Hos Kunst Og Køkkentøj

GUIDE: GRYDER TIL GAS

Det er dejligt at lave mad på gas: Gas varmer hurtigt og temperaturen er nem at regulere. Se vores udvalg af gode gryder til gas, og få rådgivning om hvordan du bruger gryder på gaskomfuret.

Se guide

Gryder Og Pander Hos Kunst Og Køkkentøj

GUIDE TIL GRYDER

Gryden er et grundlæggende køkkenredskab, og den bruges til en række forskellige madlavningsopgaver i køkkenet, uanset om det er i en restaurant eller hjemme i det private køkken...

Se guide

Kundeservice Hos Kunst Og Køkkentøj

KØKKENGREJ UDEN PFAS

Vi har dagligt kunder som bekymrer sig om fluorstoffer, i øjeblikket specielt PFAS, og som efterspørger gryder og pander uden teflon og lignende. Den korte besked er, at PFAS sandsynligvis...

Se guide

Kunst Og Køkkentøj I Aarhus På En Oktoberdag

VORES HOLDNING TIL PFAS

Vi er ikke en miljøorganisation, men derfor kan man jo godt tænke sig om. Derfor har vi en målsætning om, at vi inden 2024 har udfaset alle varer, som vi ved indeholder PFAS...

Læs mere

Gryder Og Pander Hos Kunst Og Køkkentø

GRYDER UDEN PFAS

Vi tilbyder gryder, kasseroller og sauteuser af rustfrit stål, kobber og støbejern, som alle er helt fri for non-stick belægninger. Samt en helt ny serie, som er forsynet med PFAS-fri...

Se guide

Pander Hos Kunst Og Køkkentøj

PANDER UDEN PFAS

Vi tilbyder pander, sauterpander, grillpander og bradepander af rustfrit stål, kobber og støbejern, som alle er helt fri for non-stick belægninger. Samt en helt ny serie, som er...

Se guide

Sandwichforme Hos Kunst Og Køkkentøj I Aarhus

BAGEFORME UDEN PFAS

Se vores udvalg af bageforme i stål, jern, tinblik, silikone og anodiseret aluminium, helt uden belægning, samt de nye forme fra Heirol med PFAS-fri non-stick belægning.

Se guide

Guide Til Ismaskiner Og Isforme Fra Kunst Og Køkkentøj

GUIDE TIL MUSSO OG NINJA ISMASKINER

I vores guide til ismaskiner gennemgår vi to modeller: Den solide Musso Mini, som giver et professionelt is-resultat derhjemme, og Ninja Creami. Creami er egentlig ikke en ismaskine...

Se guide

Franske Bageforme Fra Kunst Og Køkkentøj

FRANSKE BAGEFORME

Frankrig har en lang og stolt tradition når det kommer til bagværk, kager og konditori. Til hver kage hører en særlig bageform, og ofte også en god historie...

Læs mere

Frogtape På Condibøtter Fra Kunst Og Køkkentøj

GUIDE TIL CONDIBØTTER

Condibøtter kan stables, giver overblik og findes i et væld af størrelser. Men hvilken condibøtte skal man vælge, og hvor meget kan den indeholde af mel, gryn, mandler og så videre?

Se guide

Silikoneforme Hos Kunst Og Køkkentøj

GUIDE TIL SILIKONEFORME

Silikoneforme er bageforme lavet af fødevaregodkendt silikone, som er et meget anvendeligt materiale. Du kan bruge silikoneforme til mange formål i dit køkken: Du kan bage kager og brød...

Se guide

Temperering Af Chokolade Med Kunst Og Køkkentøj

TEMPERERING AF CHOKOLADE

For at få det optimale ud af både chokolade og chokoladeform er det vigtigt, at du tempererer din chokolade korrekt. Temperering bevirker ikke alene, at chokoladen får en spejlblank overflade, men...

Se guide

Pander I Rustfrit Stål Fra Kunst Og Køkkentøj

GUIDE TIL KØB AF STEGEPANDER

Når du vælger den rigtige pande giver det ikke alene bedre kulinariske resultater og færre frustrationer i køkkenet, men også mindre spild af resurser, fordi en pande som bruges korrekt holder langt længere...

Se guide

Fedtstoffers Røgpunkt Med Kunst Og Køkkentøj

GUIDE: FEDTSTOFFERS RØGPUNKT

Når man opvarmer fedtstoffer som olie, smør eller fedt, begynder de at ose med blålig røg ved forskellige temperaturer. Dette kaldes røgpunktet eller forbrændingspunktet.

Se guide

Termometer Hos Kunst Og Køkkentøj

FRA FAHRENHEIT TIL CELSIUS

Man opererer som bekendt med en anderledes temperaturskala i England og USA. Så hvis ovnens temperatur er angivet i Fahrenheit, kræver dette lidt assistance at få oversat til Celsius.

Se guide

Hævekurve Hos Kunst Og Køkkentøj

GRUNDUDSTYR TIL BRØDBAGNING

Godt bageudstyr er ikke en garanti for sprød skorpe og luftig krumme, men det kan gøre oplevelsen en smule sjovere, mere behagelig og forhåbentlig i flere tilfælde bidrage til et lidt bedre brød...

Se guide

Bagestål Til Brød Og Pizza Fra Kunst Og Køkkentøj

BAGESTÅL ELLER BAGESTEN?

Bagestål og bagesten er ideelle underlag til bagning af brød, boller og pizza. Både stål og sten har nemlig stor termisk masse, hvilket vil sige at materialerne holder godt på varmen...

Se guide

Benriner Mandolinjern Fra Kunst Og Køkkentøj

GUIDE TIL MANDOLINJERN

Et mandolinjern kan være en stor hjælp i køkkenet til at skære grøntsager i strimler, stave og skiver. Udover at det går hurtigere, så bliver tykkelsen af emnet også ens...

Se guide

Citruspresser I Træ Fra Kunst Og Køkkentøj

GUIDE TIL CITRUSPRESSERE

Grundlæggende kan man dele citruspressere op i manuelle og elektriske: De manuelle citruspressere er billigere og fylder ikke så meget i køkkenskabet. De er gode til små mængder...

Se guide

Målebæger I Plast Fra Kunst Og Køkkentøj

GUIDE: ENGELSKE MÅL I KØKKENET

Der udgives utallige spændende koge- og bagebøger på engelske forlag, hvor de angivne mål jo som regel er skrevet med cups, ounces og måske pounds. Mange titler bliver desværre aldrig oversat...

Se guide

Dressingflasker Fra Traex Hos Kunst Og Køkkentøj

GUIDE: AMERIKANSKE MÅL I KØKKENET

Her har vi samlet en række typiske angivelser for mål, som forhåbentlig kan hjælpe med bagning og madlavning efter en amerikansk opskrift. De viste mål er vejledende, og sammensat af...

Se guide


Om vores guides

I vores guides til køkkengrej går vi et spadestik dybere, og gør vores bedste for at forklare og belyse forskellene på udvalgte varer inden for vores sortiment af gastronomisk værktøj. Tanken er, at du her skal have samme service, som du får i vores butikker. Eller så tæt på samme service, som muligt.

Du kan bl.a. læse om gryder til induktion, se forskellen på bagesten og bagestål til brød og pizza, se hvor meget gryn, mel og sukker de mange størrelser af condibøtter indeholder og se gryder, pander og bageforme uden PFAS.


NYHEDSBREV

Få klar besked om gastronomisk værktøj

"Vi er ikke så begejstrede for non-stick belægninger i gryder og pander, dels fordi de ikke kan holde og dels fordi belægningen isolerer, så man ikke kan stege ordentligt.

Men det skal indrømmes, at til nogen ting er det genialt, som f.eks. ved stegning af mad med højt indhold af stivelse (ris/kartofler) eller til røræg, som efterlader en ret irriterende hinde i grydens bund."

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få klar besked om vores holdning til køkkengrej og bageudstyr.

Tilmeld dig her