BYTTE- OG RETURPOLITIK

Kunst og Køkkentøj

Gryder Hos Kunst Og Køkkentøj I København (1)

Bytte- og returpolitik for Kunst og Køkkentøjs butikker og webshop

Varer købt fra 29. oktober til og med 30. december 2021 kan, mod forevisning af bon, returneres frem til 31. januar 2022. Varer kan altid ombyttes til andre varer, så længe de føres i vores sortiment.

Ombytning i vores butikker

Vi bytter gerne! Så længe en vare føres i vores sortiment, kan den byttes til en anden vare eller et tilgodebevis. Også selvom det er flere måneder siden, at varen er købt. Og du behøver ikke fremvise en kvittering.

Returnering i vores butikker

Du kan få penge retur for en vare, senest 30 dage efter den er købt. Betalingen skal være foretaget kontant eller med betalingskort. Kvittering skal i dette tilfælde fremvises.

Returret på online-køb

Du har fuld returret for varer købt på kunstogkokkentoj.dk inden for 30 dage efter modtagelsen. Dog skal du selv betale forsendelsesomkostningerne, hvis du returnerer dine varer. Visse varer er undtaget fra fortrydelsesretten. Det drejer sig normalt om fødevarer, som af sundheds- og hygiejnemæssige årsager er leveret forseglet, og hvor forseglingen eller emballagen er blevet brudt. Ved delvis returnering af en ordre, som er sendt fragtfrit, forbeholder vi os ret til at fakturere fragt for ordren, hvis værdien af de beholdte varer er under minimumsgrænsen for fri fragt på ordrens leveringsform.

Du kan evt. bruge GLS til forsendelsen, via denne service: https://send.gls.dk.


Læs mere
Hvis du returnerer varer til os, skal de sendes til Kunst og Køkkentøj i enten København eller Aarhus. Læs mere om dette i vores handelsbetingelser.