En sløv kniv er en farlig kniv.

Slibning af knive er ikke svært i teorien, men det kræver omhyggelighed, tid og erfaring at gøre det ordentligt. Det er en tillidssag at få slebet sine knive hos andre, da man ikke kan se om kniven har været overophedet, så hærdningen af stålet er gået.

 

Hos Kunst og køkkentøj sliber vi selv alle knive.

Det foregår dels på et bånd, hvis kniven er meget medtaget og dels på en langsomt kørende vådsliber. Herefter bliver kniven poleret og strøget. Udover almindelige køkkenknive kan vi slibe sakse, knive til pålægsmaskiner, kødhakkeknive og lign.  Hvis spidsen af kniven er knækket, kan vi rette det op, så bliver kniven så god som ny, bare lidt kortere.

Ind- og udlevering:

Knive kan indleveres i en af butikkerne i normale åbningstider.

Knive kan også sendes med posten, men vær omhyggelig med at pakke dem. Det bedste er at pakke dem MEGET stramt ind i avispapir og derpå i en stiv papkasse.

Husk venligst tydelig afsender navn og adresse. Vi sørger for, at de bliver slebet og sendt retur efter forudbetaling. Det koster knivslibning + pakkeporto + moms

 

Tid:

København: Indlevering mandag, tirsdag og onsdag er færdige torsdag eftermiddag. Indlevering torsdag, fredag lørdag er færdige mandag eftermiddag.

Århus: Vi sender knivene til København fra Århus 2 gange ugentligt: Indleverer du mandag inden 15.00 er knivene klar torsdag over middag, og ligeledes fra onsdag inden 15.00 til mandag over middag.

Malmø: Indlevering inden mandag kl 15 kan afhentes torsdag over middag.

 

Priser:

En almindelig slibning koster 50,- kr. Opretning/renovering koster fra 100,00. Prisen er afhængig af hvor meget der skal slibes og hvor hårdt stålet er.